• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Çıplaklara özel gemi turları başlıyor

Çıplaklara özel gemi turları başlıyor
'Ewatersways' gemi ile seyahat acentesi, Adriyatik Denizi'nde ilk çıplaklar gemisini seferlere koymayı planlıyor.

Çıplaklara özel gemi turları başlıyor

'Ewatersways' gemi ile seyahat acentesi, Adriyatik Denizi'nde ilk çıplaklar gemisini seferlere koymayı planlıyor.

"Doğal Turlar" olarak adlandırılan gezilerde kıyafet giyme ihtiyacı olmadan güneşlenen, yüzen, dinlenen tatilciler biraraya gelirken, firma yetkilileri, yalnızca yemek esnasında kıyafet giymeyi şart koşuyor. Ewaterways Pazarlama Müdürü Amy Sharpe yaptığı açıklamada, turlara Avustralya, Amerika, Almanya, Türkiye gibi birçok ülkeden talep aldıklarını belirterek, yolcu profilinin genelde 40-45 yaş arasında olduğunu söyledi. Sharpe, "Turların fiyatı 500 İngiliz Sterlini'nden başlıyor. 27 Ağustos'ta başlayacak turlarda sabah kahvaltısının yanı sıra muhteşem öğle yemekleri var. Akşamları da farklı yerleri ve farklı limanları gezme şansınız var. Tabii buralarda üzerinize bir şeyler giymek zorundasınız" dedi.

Yolcuların genellikle bunu rahatlık, özgürlük olarak bulduğunu söyleyen Sharpe, konukların düzenlenen organizasyonlarla iyi vakit geçirmesi için birbirinden renkli etkinliklerin de yer aldığını belirtti. Dünyanın birçok ülkesinden talep aldıklarını söyleyen Sharpe, özellikle Almanya ve Fransa'nın yoğun ilgi gösterdiğini belirtti. Turda "Aşk Adaları" olarak adlandırılan Rab, Zadar ve Hırvatistan'da meşhur olan çıplaklar sahillerine de uğranılması planlanırken, Molat, Olib, Mali Losinj, Cres, Volosko gibi sahil kasabalarında mola verilecek.

Tatil için Londra'ya gelen Sandra, doğal turlara katılmak konusunda, "Birkaç kilo fazlalığım var, bu yüzden bu turlara katılmaktan hoşlanmam. Ancak mükemmel bir vücudum olsa kesinlikle katılırdım. 15 yaşındayken arkadaşlarımla böyle bir etkinliğe katılmıştım ama şimdi kilolarım yüzünden katılmak istemem" diye konuştu. Toril Elsa Torp ise, "Etraftaki insanları rahatsız etmedikçe bunda sorun görmüyorum ama ben yapamam" dedi. Jemma Crossen da, sevgilisi Tom Wootton ile tura katılma fikrinin kendisine göre olmadığını belirterek, "Ben olsam yapamazdım. Toplum içinde çıplak kalmayı istemezdim ama başkalarının yapmasına itirazım yok" derken, Tom Wootton ise sevgilisini onaylayarak tura katılmayacağını ama katılmak isteyenlere saygı duyduklarını söyledi. 2011'in Ağustos ayında başlayacak turlara özellikle Almanya ve Fransa'dan yoğun ilgi olması bekleniyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim