• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3558
  • Euro 34.9403
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Citroën DS3 Cabrio Paris Otomobil Fuarı’nda

Citroën DS3 Cabrio Paris Otomobil Fuarı’nda
Citroën, DS serisinin ilk ürünü DS3’ün başarısının ardından, sırasıyla lanse ettiği DS4 ve DS5 ile seriyi tamamladıktan sonra, CitroënDS3 Cabrio ile fark yaratıyor.

 

İlk olarak 2012 Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak olan DS3 Cabrio, yolculukları doyumsuz bir keyfe dönüştürüyor. DS3 Cabrio; üstü açılabilir araç kullanmayı kolaylaştıran akıllı tasarımı ile kullanıcılarına gün ışığından sonuna kadar yararlanma zevki sunuyor. 120 km/s hızda bile tavanı açılıp kapanabilen DS3 Cabrio , sınıfındaki tek 5 kişilik cabrio araç olma özelliğini de taşıyor.
 
Citroën’in efsanevi modeli DS’in köklü mirasından ilham alarak tasarlanan DS serisi, DS3 Cabrio ile daha da zenginleşiyor. 2010 itibariyle lansmanı yapılan DS3; iki yıl içerisinde 180.000 adetten fazla satış adedine ulaşarak başarısını ispatladı. Çeşitli tavan koleksiyonlarının yanı sıra Racing, Ultra Prestige ve Just Mat modelleri ile kişiselleştirilebilen konfor özellikleri sunan DS3, DS serisinin başarısını artırmada önemli bir rol oynuyor. Citroën DS3 serisinin eşsiz karakterini gözler önüne seren DS3 Cabrio; kişiselleştirilebilen konfor özellikleri ile kullanıcılara siyah, mavi ve DS Monogramme olmak üzere üç farklı renkte açılır tavan seçeneği sunuyor.
 
DS3 Cabrio kullanıcıları araç gövdesini, dikiz aynasını ve jantları da kişiselleştirme imkanına sahip.  DS3 Cabrio sahip olduğu 3D stop lambası ve orijinal bagaj kapısının açılmasıyla da DS serisinin tüm zarafetini sergiliyor. Özellikle sürüş keyfi yaşatmak için tasarlanan bu farklı model, üstü açılan klasik araçların sağladığı tüm avantajları, hatchback serisi araçların güçlü yanları ile harmanlıyor. Gerçekleştirdiği yenilik akımıyla üstü açılır otomobil segmentinde fark yaratan DS3 CABRIO, 5 kişilik yolcu kapasitesi, yüksek bagaj hacmi ve 120km/s’a kadar olan hızlarda açılıp kapanabilen elektrikli tavanı ile Citroën’in “Créative Technologie” sloganını tam anlamıyla yansıtıyor.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim