• BIST 9125.16
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Citroen'den şubat ayına özel kampanya

Citroen'den şubat ayına özel kampanya
Türkiye'de Bayraktar Otomotiv güvencesiyle satışa sunulan ve tüm ülke genelinde 50'yi aşkın satış ve servis noktasıyla hizmet veren Citroen, tüketicilere şubat ayına özel fırsatlar hazırladı.

Citroen'den yapılan açıklamaya göre, Citroen'in binek ürün gamının lokomotif modeli olan ve kendine özel dinamik stili, geniş bagaj ve iç hacmi, çevreye duyarlı ekonomik motor seçenekleriyle dikkat çeken Citroen C4 modelinde 7 bin liraya varan fiyat indirimi tüketicileri bekliyor. Citroen C4, dinamik tasarımı, Stop&Start teknolojisiyle sunduğu düşük yakıt tüketimi ve yüksek kalitesiyle geniş bir müşteri kitlesinin beklentilerine cevap veriyor.

Şubat ayına özel kampanya kapsamında tüketiciler, B segmentinde farklı tasarımıyla öne çıkan Citroen C3 modeline de 7 bin liraya varan indirim avantajıyla sahip olabiliyor. Pazarın en kompakt araçlarından birisi olarak dikkati çeken Citroen C3, 3,94 metre uzunluğu, 1,71 metre genişliği ve 10,2 metre dönüş çapıyla şehir içi kullanımda rahatlık sağlıyor. Kompakt bir otomobil olmasına karşın geniş kullanım alanları da sunan yeni C3, arka park sensörü, bluetooth, navigasyon, arka görüş kamerası ve yokuş kalkış desteği özelliklerine sahip bulunuyor.

Citroen mühendisleri tarafından dünyanın dört bir tarafında, farklı iklim ve yol şartlarında 4 milyon kilometreden fazla test edilen ve sedan pazarına yeni bir soluk getiren Citroen C-Elysee modeli de 1.500 liraya varan indirimlerle tüketicilerle buluşuyor. Citroen'in teknoloji ve tasarım konularındaki uzmanlığını yansıtan C-Elysee'de, ekonomik motorları, avantajlı fiyat seviyesi ve tasarımıyla dikkati çekiyor.

Citroen'in ticari araç segmentinin önde gelen modeli olan ve güç, yakıt tasarrufu, güvenlik alanlarında yüksek performans sergileyen Berlingo modelinde de fırsatlar tüketicileri bekliyor. Kampanya kapsamında Berlingo'da 3 bin 650 liraya varan indirim avantajı sunuluyor.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim