• BIST 9079.97
  • Altın 2324.961
  • Dolar 32.3581
  • Euro 34.9
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Çizmeci: Bağımsız şirketler tercih edilmeli

Çizmeci: Bağımsız şirketler tercih edilmeli
Ortadoğu Uçak Bakım ve Onarım Konferansı 21–23 Ocak 2013 tarihleri arasında Aviation Week Dergisi tarafından Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri'nde gerçekleştirildi.

Ortadoğu Uçak Bakım ve Onarım Konferansı  21–23 Ocak 2013 tarihleri arasında Aviation Week Dergisi tarafından Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri'nde  gerçekleştirildi. Konferansta bir sunum gerçekleştiren myTECHNIC kurucusu Yavuz Çizmeci,önemli açıklamalarda bulundu.

Daha emniyetli, kaliteli ve düşük maliyetli uçak bakım ve onarım faaliyetleri için bu alanda uzmanlaşmış şirketlerin tercih edilmesinin önemine değinen Yavuz Çizmeci ,sektördeki deneyimlerinden de bahsetti.

Çok sayıda katılımcı ve ziyaretçisiyle en başta Orta Doğu olmak üzere dünyanın dört bir yanından gelen havacılık firmalarını her sene bir araya getiren konferansta bu yıl, sivil havacılığın öncü isimlerinden myTECHNIC kurucusu Yavuz Çizmeci, havacılıkta iç ve dış kaynak kullanımı ve zorluklara ilişkin bir sunum gerçekleştirdi. Çizmeci yaptığı konuşmada, havayollarının bakımlarını kendilerinin yapmaları veya bağımsız bakım onarım firmalarına yaptırmaları tercihinin arkasında yatan kriterlere değindi. Kaliteli ve emniyetli uçak bakımını düşük maliyetle ve kısa surede elde etmek isteyen bir havayolunun, tek işi bakım yapmak olan firmalara yönelmeleri durumunda daha ekonomik bir sonuçla karsılaşacaklarını anlattı. Bakım hangarlarının yüksek yatırım maliyetlerine ve kapasite kullanımındaki zorluklara dikkat çeken Çizmeci, dinleyicilere 30 yılı aşkın havayolu ve bakım merkezi tecrübesini aktardı.

Emirates Yönetim Kurulu Başkanı ve Dubai Sivil Havacılık Genel Müdürü Ahmed bin Saeed Al Maktoum da konferans açılışına katılarak kurdele kesti. myTECHNIC’in standına uğrayan Al Maktoum, Çizmeci ile de bir süre sohbet etti.

cizmeci_3.jpg

cizmeci_1.jpg

cizmeci_2.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim