• BIST 9679.8
  • Altın 2477.505
  • Dolar 32.435
  • Euro 34.4544
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C

CMYLMZ, Haziran'da denize indirilecek

CMYLMZ, Haziran'da denize indirilecek
Cem Yılmaz'ın ismini CMYLMZ koyması beklenen yeni teknesi haziranda denize indirilecek. İçine sinema odası da yaptırılan 17 metrelik teknenin benzerleri Türkiye'de 2.5 milyon liraya satılıyor.

CMYLMZ, Haziran'da denize indirilecek

Cem Yılmaz'ın ismini CMYLMZ koyması beklenen yeni teknesi haziranda denize indirilecek. İçine sinema odası da yaptırılan 17 metrelik teknenin benzerleri Türkiye'de 2.5 milyon liraya satılıyor.

Otomobillere olan merakıyla tanınan Cem Yılmaz, artık tekne dünyasıyla da yakından ilgili. İki yıl önce satın aldığı 14 metrelik motoryattan sonra bu ilgisini kaybetmeyen ünlü komedyen, şimdi kendine yeni bir tekne yaptırıyor. Türkiye'de inşa edilen tekne denize indirilmeye hazır. Ancak halen içinde Yılmaz'ın istediği özel değişiklikler yapılıyor. İç tasarımı haziranda tamamlanması beklenen yat, 17 metre ve siyah... 4 kamarası bulunan yata, Cem Yılmaz'ın isteği doğrultusunda bir sinema odası ile çalışma stüdyosu yapılıyor. Bu yatın emsalleri Türkiye'de 2.5 milyon liradan satılıyor. Yılmaz yatın ismini henüz vermedi ancak yakınları "CMYLMZ" olma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtiyor. Cem Yılmaz'ın şu anda Ataköy Marina'da kullandığı 14 metre boyundaki özel yapım yatının fiyatı ise 1 milyon euro (1.9 milyon TL). Ünlü komedyenin yeni teknesinin benzeri, İstanbul'da başlayan bot fuarı Marintürk İstanbul City Port Pendik'te açılan İstanbul Shop & Miles Boat Show'da sergileniyor.

ÜNLÜLERİN TEKNELERİ

ŞAHAN GÖKBAKAR

İki tane aldı

Teknesinin adı "Belafonte" ve bir motoryat. Aynı marka ve aynı model motoryattan iki tane alan Şahan Gökbakar'ın teknesi Princess'in V55 modeli. Teknelerin ikisi de 17 metre ve ikiz VOLVO 700 HP dizel motora sahip. Her biri 3 kamaralı, 6 yataklı.

ATA DEMİRER

Yelkenli gulet

Ata Demirer, deniz tutkunu. Her yıl Boatshow'a gelip yeni teknelere, tasarımlara bakıyor. Şu anda 9 metre uzunluğunda bir yelkenli guleti bulunuyor. Guletinin 2 kamarası var. Adı "Küçük Orfoz." Aynı guletin daha teknolojik modeli bugün başlayacak fuarda sergileniyor.

OKTAY KAYNARCA

İçinde hamam var!

Teknesinin adı "Sade." 21 metre uzunluğunda ve özel tasarım. Teknenin iç dizaynını Oktay Kaynarca kendi isteği doğrultusunda yeniletmiş. Ahşap epoksi kaplama. Yalıtımı çok güçlü ve fiberglas. 6 kamarası bulunuyor. Sauna ve hamamı da var. 2.5 milyon euro.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim