• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

CNR'a bir darbe de Boat Show'dan geldi

CNR'a bir darbe de Boat Show'dan geldi
Geçtiğimiz hafta içerisinde Auto Show'u TÜYAP'a kaptıran CNR Fuarcılık'a bir darbe de Boat Show'dan geldi.

CNR'den Boat Show da gitti

Geçtiğimiz hafta içerisinde Auto Show'u TÜYAP'a kaptıran CNR Fuarcılık'a bir darbe de Boat Show'dan geldi.

2008 yılından bu yana CNR'da gerçekleştirilen Uluslararası Boat Show Fuarı bu yıldan itibaren 5 sene boyunca TÜYAP'ta gerçekleştirilecek.
Hurriyet.com.tr’ye konuşan ve TÜYAP Fuarcılık ile görüşmelerin 2-3 aydır sürdüğünü söyleyen Boat Show'un önemli katılımcılarından bir iş adamı "Bugün itibarı ile imzalar atıldı. Bundan böyle Boat Show beş yıl boyunca TÜYAP'ta düzenlenecek. CNR'da yaşanan birçok sıkıntının ardından fuara katılan firmalar olarak bu yönde karar kıldık. TÜYAP da çok istekli davrandı. Tanıtımdan, sevkiyata, fiyattan teknik desteğe kadar birçok konuda taahhütlerde bulundular" şeklinde konuştu.

TÜYAP'ta düzenlenecek fuarda en önemli unsurların başında nakliyatın geldiğini hatırlatan yetkili, "Anlaşma gereği nakliyat için Büyükçekmece Limanı kullanılacak ve bütün bu hizmeti TÜYAP ücretsiz olarak verecek. Bunun yanı sıra fiyat anlamında da sektör olarak yüzde 40 civarında bir avantajımız var. Yenilenen salonları ve teknik imkanları da bu kararımızda etkili oldu. CNR'da düzenlenen fuarın toz pislik altında ve çok bakımsız bir ortamda yapılıyordu. Bu konuda gereken özeni CNR'dan görmedik. Bu görüşmelerin ardından CNR'dan yetkililerle de görüştük ama sektörümüzü ikna edemediler” diye konuştu.

İLK DARBE AUTO SHOW’DAN

Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin (ODD) katkılarıyla, her iki yılda bir düzenlenen ve 2006 yılında OICA tarafından ‘Uluslararası Fuarlar Takvimi’ne kabul edilen İstanbul Autoshow’un da, kısa süre önce 1-11 Kasım 2012 tarihleri arasında 14’üncüsü düzenlenecek organizasyonunun TÜYAP’ta yapılması kararı alınmıştı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim