• BIST 9104.98
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Condor'un Türkiye temsilcisi Aviareps oldu

Condor'un Türkiye temsilcisi Aviareps oldu
Tanınmış Alman tatil, fırsat Hava Yolu Condor, satış ve pazarlama Türkiye temsilcisi olarak Aviareps'i tayin etti.

Condor Hava Yolları Türkiye'de

Tanınmış Alman tatil, fırsat Hava Yolu Condor, satış ve pazarlama Türkiye temsilcisi olarak Aviareps'i tayin etti.

Bu yeni işbirliği ile taraflar başarılı, global ortak çalışmalarına ek olarak Condor un çekici ve geniş uçuş ağının Türkiye de tanıtımına odaklanacak ve özellikle Amerika ve Karayip Adaları uçuşlarını ön plana çıkaracaklar. 1 Haziran 2011 itibariyle BSP sistemi üzerinden bütün IATA Seyahat Acentaları satış yapabilmektedir.

BSP hava yolu sistemine (banka faturalama-hesaplama sistemi) yeni üye olmakla beraber bütün IATA belgeli Türkiye deki seyahat acentaları Condor Hava Yollarının biletlerini satabilecek. Bütün rezervasyon sistemlerinde seyahat acentaları Condor uçuş noktalarını, bağlantı uçuşlarını ve fiyatlarını da ikili hava yolu kodu ile görebilir ve 881 bilet stok nurmarası ile işlem yapabilecekler.

2011 yaz tarifesinde Condor Türkiye de iki popüler uçuş noktası Dalaman ve Antalya dan Almanya da 13 havalimanına: Frankfurt, Münih, Bremen, Dresden, Düseldorf, Hanover, Hamburg, Köln, Leipzig, Nürnberg, Paderborn, Stuttgart ve Berlin Schönefeld e haftada 65 aktarmasız uçuşu ile hizmet veriyor.. Antalya ve Dalaman dan tarifeli olarak günde iki uçuşa kadar hizmet vermektedir. İstanbul dan Frankfurt a Lufthansa ile uçulduktan sonra Türkiye den çıkış yapan yolcular Condor Hava Yollarının Karayip Adaları, Kuzey ve Güney Amerika daki cazip, uzun uçuş noktalarına uçabileceklerdir. Kıtalararası uçuşlarda yolcular Boeing B767-300 uçaklarında modern 3 ayrı sınıf Comfort Class / Premium Economy ve Economy sınıflarında hizmet alabileceklerdir.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim