• BIST 9079.97
  • Altın 2310.66
  • Dolar 32.3382
  • Euro 35.0737
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Conecto Solo, Kocaeli Toplu Taşıma Araçları Fuarı'nda

Conecto Solo, Kocaeli Toplu Taşıma Araçları Fuarı'nda
Mercedes Benz-Türk, Kocaeli 4. Toplu Taşıma Araçları Fuarı'nda Conecto Solo modeli ile yer alacak. Fuar 19-20 Haziran tarihleri arasında düzenleniyor.

Mercedes-Benz Conecto Solo

Mercedes-Benz Türk’ün Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda üretilen ve kullanıcısına güvenlik, konfor, ergonomi, güç ve performans sunan şehiriçi otobüsü Conecto Solo, ekonomi ve kazanç için gerekli şartları yerine getiriyor. En üst düzey-deki sağlamlık ve dayanıklılık kriterlerine uygun olan bu araç, kataforez daldırma boya tesisinde gördüğü işlem sayesinde korozyona karşı korunuyor.

Tam alçak tabanlı bir otobüs olan Conecto Solo, şehir merkezlerinde kullanım için ideal ölçülere (12 m uzunluk, 2,55 m en ve 3,08 m dış yükseklik) sahip olup 21,54 m’lik dönme çapı ile kullanıcısına yüksek bir manevra kabiliyeti sunuyor.

Araca binişi ve araçtan inişi kolaylaştırıyor

Üç kapısı ve alçak tabanlı yapısıyla yolculara binme ve inmeyi konforlu hale getiren Conecto Solo’da bu konfor, standart olarak sunulan yana eğilme fonksiyonu ile daha da artıyor. Ön kapıda 320 mm, orta ve arka kapıda 340 mm olan basamak yüksekliği (araç yüksekliği) yana eğilme fonksiyonu sayesinde 60 mm daha azalıyor ve yaşlı, hareket kabiliyeti kısıtlı yolculara, tekerlekli sandalye veya çocuk arabası kullanıcılarına otobüse rahat binme ve inme olanağı sunuyor. Öte yandan Conecto Solo’nun alçak taban yapısı ve üç geniş kapısı duraklarda yolcuların araca binmelerini ve inmelerini kolaylaştırarak yolcu akışını hızlandırıyor ve aracın yoğun hatlarda bile seri hareket etmesini sağlıyor. 

Kapasitesi 96 kişi

Conecto Solo’nun yolcu kapasitesi 26 oturan, 69 ayakta ve 1 engelli olmak üzere 96 kişi. 
Geniş, renkli yan camlar, 2302 mm iç yüksekliği, ferah iç mekan, rahat ve modern koltuklar Conecto Solo’da çağdaş bir yolculuk ortamı sunuyor. Şoför mahalli ise ergonomik ve güvenli araç kullanımını sağlayacak tasarıma sahip, opsiyonel olarak yolcu bö-lümünden ayrı bir klima ve havalandırma sistemi de mevcut.

http://www.ulastirma.com.tr

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim