• BIST 8987.31
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

Continental, yolcu taşımacılığı firmalarından tam not aldı

Continental, yolcu taşımacılığı firmalarından tam not aldı
Continental otobüs lastikleri, her türlü kullanım koşulu düşünülerek tasarlanan lastikler, yakıt tasarrufu, optimum sürüş konforu ve mükemmel yol tutuş bakımından gösterdikleri performansla dünyanın önde gelen otobüs firmalarından tam not aldı.

Dünyanın en büyük uluslararası lastik ve orijinal ekipman tedarikçilerinden Continental, hizmet ömrü boyunca mükemmel frenleme performansı ve ıslak zeminde tutunma gibi özellikleriyle ön plana çıkan, yolcu taşımacılığında kullanılacak olan Conti Urban, Conti Coach ve Conti City Plus lastiklerini görücüye çıkardı. Yüksek kaliteli olarak piyasaya sunulan otobüs lastikleri,  şehir içi hatlardan, orta mesafe bölgesel taşımacılığa ve uzun mesafe yolcu taşımacılığına kadar her alanda kullanılabilecek.

Orta mesafe bölgesel taşımacılık için özel olarak geliştirilen Conti CityPlus HA3, tüm aksların üzerinde bulunan donanım için geliştirildi ve 295/80 R 22.5 ölçülerinde hizmete sunuldu. Conti CityPlus HA3, mükemmel yol tutuş ve ıslak zeminde tutunma, çok uzun kullanım ömrü ve düzenli aşınma özellikleri ile ön plana çıkıyor. Solid 3D Sipes (Dayanıklı 3D Sipes Kanalları), lastiğin hizmet ömrü boyunca üstün tutunma ve frenleme performansı da sağlıyor.

YOLCU TAŞIMACILIĞI İÇİN ÖZEL OLARAK GELİŞTİRİLDİ

295/80 R 22.5 ve 315/80 R 22.5 ölçülerine sahip Conti Coach HA3 ise uzun mesafeli sürüşlerde kullanılmak üzere geliştirildi. Yolcu taşımacılığı için özel olarak geliştirilen, lastik sırtı bileşimi ve 3 boyutlu dayanıklı tutunma kanallarını içeren tasarımı sayesinde, yüksek güvenlik ve geliştirilmiş yuvarlanma direnci ile birlikte optimum sürüş konforu sağlıyor. Sürüş sırasında Conti Coach HA3, kanal açma (siping) teknolojisi sayesinde, yüksek boylamsal ve çaprazlama tutunma değerleri, yön verme kararlılığı ve direksiyon hakimiyeti ile birlikte lastiğin tüm kullanım ömrü boyunca ıslak zeminde mükemmel performans sunuyor.

EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) Bölgesi Kamyon Lastikleri Ticari Bölüm Başkan Yardımcısı Constantin Batsch şu açıklamada bulundu: “Özellikle uzun mesafe taşımacılığı olmak üzere, otobüs şirketleri gittikçe büyüyen ticari yolcu taşımacılığı sektöründe zorlu bir uluslararası rekabet ile mücadele etmek zorundalar. Yolcuların konforlu bir biçimde seyahat etmesi, güvenlik ve uygun maliyet, yakıt verimliliği ve lastik sırtını yenileyebilme gibi özellikler bu şirketler için en önemli başlıklardır. Tüm bu özellikler Continental’in otobüs lastikleri tarafından sağlanabilmektedir.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim