• BIST 9548.09
  • Altın 2494.635
  • Dolar 32.51
  • Euro 34.55
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Continental’in yeni lastikleri güvenli!

Continental’in yeni lastikleri güvenli!
Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Continental’in geliştirdiği yeni kış lastiği modeli ContiWinterContact TS 850; maksimum güvenlik, konfor ve performans dengesini bir araya getirerek kış lastiği standartlarını yeniden tanımlıyor.

 

Continental’in 140 yılı aşkın uzmanlığını taşıyan yeni kış lastikleri ürün gamının en son modeli ContiWinterContact TS 850, zorlu kış koşullarında her zamankinden daha iyi yol tutuşu, ıslak yüzeylerde daha kısa fren mesafesi, düşük yuvarlanma direnci ve yüksek kullanım ömrü sunuyor.
 
Buzlu Yüzeylerde Kısa Durma Mesafeleri
 
Continental’in geliştirdiği kış lastikleri ürün gamının en son modeli ContiWinterContact TS 850, sürücü ve sürüş güvenliği ile öne çıkıyor. Tabanı daha iri olan ve daha fazla sayıda kılcal yarıklara sahip bloklardan oluşan ContiWinterContact TS 850; karlı ve buzlu zeminlerde mükemmel bir performans sergiliyor.
 
Hareket yüzeyinin orta kısmındaki geniş açılı bloklar buz üzerinde güvenli çekiş sağlarken, hafif eğimli blok kenarlar da kar üzerinde yüksek yol tutuşu sağlıyor. Ayrıca sayısı arttırılan kenar dişleri sayesinde hem buz kaplı yollarda lastik üzerinde oluşan gözle görülemeyecek kadar ince sıvı katmanı daha iyi arındırılıyor hem de lastik sırtının yükü eşit şekilde dağıtması sağlanarak, kar kaplı yüzeylerde lastiğin karı daha düzgün şekilde ezmesi ve böylece yol tutuş performansının artması sağlanıyor.
 
Kış Koşullarında Optimum Frenleme ve Direksiyon Hakimiyeti
 
ContiWinterContact TS 850, daha fazla yol tutuş performansı için yepyeni bir yiv teknolojisini de beraberinde getiriyor. Yiv teknolojisi sayesinde kullanım ömrü boyunca lastik üzerindeki profil blokların çok daha dayanıklı olmasını sağlayarak, kar-buz kaplı yüzeylerde sürtünme düzeyini arttırıyor. Lastik omuzu bloklarında yer alan yivler ise, virajlarda araçların yüke maruz kalma durumlarında, blokların iç kısımlarından birbirine kenetlenerek; tüm yol koşullarında direksiyon hâkimiyetini kolaylaştırıyor.
 
ContiWinterContact TS 850’in yanal esnemezlik özelliği artırılan yan yüzey kontörü, kuru zeminlerde de direksiyon hâkimiyetini artırıyor. Yan yüzey bileşenlerinin (yan yüzey, apeks ve jant koruyucu şerit), deformasyonunu minimum düzeye indirecek şekilde geliştirilen yeni ContiWinterContact TS 850, düşük yuvarlanma direnci ile enerji kaybını önemli ölçüde düşürüyor.
 
İyileştirilmiş Yuvarlanma Direnci
 
Continental, ContiWinterContact serisinin son modeli TS 850’de yuvarlanma direncini azaltıyor. ContiWinterContact TS 850, İyileştirilmiş yuvarlanma direnci ile kuru zeminde de sergilediği üstün yol tutuş performansı sağlayarak; standart kış lastiklerinden farklılaşıyor. Continental, kış lastiklerinin kuru zeminde fren mesafesinden kaynaklanabilecek sorunlardan dolayı kış lastiklerini önerilen Ekim ve Mart ayları arasında araçlarında kullanmayan kullanıcıların da taleplerini TS 850 ile karşılıyor. 
 
KDV’si Bizden Bonus Kampanyası!
 
Continental, kış sezonuna “KDV’si Bizden 12 Taksit” kampanyası ile başladı. Kampanya kapsamında; 1 Kasım ve 31 Aralık 2012 tarihleri arasında Bonus üyesi Continental yetkili satıcılarında 12 taksit imkânı sunarken, KDV’yi Continental karşılıyor.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim