• BIST 9579.71
  • Altın 2471.216
  • Dolar 32.4424
  • Euro 34.4823
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 14 °C

Corendon Air büyümeye devam ediyor

Corendon Air büyümeye devam ediyor
Türkiye genelinde geçen sene 600 bin yolcu taşıyan Corendon Touristic firması yatırımlarını arttırarak, Türk turizm ekonomisi hacmini genişletiyor.

Corendon büyümeye devam ediyor

Türkiye genelinde geçen sene 600 bin yolcu taşıyan Corendon Touristic firması yatırımlarını arttırarak, Türk turizm ekonomisi hacmini genişletiyor.

Firma olarak geçen sene 7 uçakla konaklamalı taşımacılık hizmeti verdiklerini belirten Alanya Bölge Müdürü Levent Candan, "Önümüzdeki sezonda uçak sayımızı 9'a çıkartarak, Hollanda ve Belçika dışında Çek Cumhuriyeti ile de 10 bin kişilik rezervasyon anlaşması ile yeni bir ülke pazarına giriş yaptık. Sadece 2011 sezonunda 40 binin üzerinde konaklamalı turizm yolcusunu Alanya'ya getirmeyi planlıyoruz. 11-15 Ocak tarihleri arasında Hollanda'da düzenlenen turizm fuarında firma olarak tanıtımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Oradan aldığımız istatistikler, yaptığımız anlaşmalar ve tüm ülkelerin göstermiş oldukları ilgiden dolayı önümüzdeki sezonun gayet olumlu geçeceği sinyallerini de alıyoruz. Firmamızın büyümesi ile Alanya ekonomisine de katkı sağladığımız bir gerçek. Çünkü taşıdığımız yolcu sayısı ne kadar artarsa bizlerde Alanya’da daha fazla otel ile anlaşma yapıyoruz. Türkiye çapında yıllık 600 bin yolcu taşıyarak, ülkemizde huzur içinde konaklamaları için küçük bir ordu gibi çalışıyoruz. Reklam ve tanıtım için yıllık 5 milyon Euro harcamamıza rağmen en iyi reklamın, hizmeti alan müşterilerin yaptığına inanıyorum. Firma olarak büyümemizi müşteri memnuniyetine bağlıyorum” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim