• BIST 9460.69
  • Altın 2495.18
  • Dolar 32.592
  • Euro 34.7956
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Corendon Airlines, uçuşlara başladı

Corendon Airlines, uçuşlara başladı
Hollanda'nın turizm sektöründe önemli bir yere sahip Corendon Airlines'ın yeni şirketi Corendon Dutch Airlines, başkent Amsterdam'dan İsrail'in şehrine ilk seferini gerçekleştirdi..

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Corendon Dutch yetkililerinden Ediz Öztürk, Amsterdam'dan Eilat'a ilk uçuşu yaptıklarını söyledi.

Öztürk, "Amsterdam'dan haftada iki sefer olmak İsrail'in Eilat şehrine ilk uçuşumuzu Boeing 737-800 tipi ve 189 yolcu kapasiteli uçakla gerçekleştirdik. İsrail gerçekten yeni bir pazar. Corendon Dutch Airlines olarak hedefimiz diğer destinasyonlarda da uyguladığımız gibi yaz döneminde de bu uçuş sayını arttırmaktır. Hollandalılar yeniliklere açık toplum oldukları için biz de yeni bölgeleri merak eden turistlere yönelik bu pazarda iddialıyız." dedi.

 
Öztürk şöyle devam etti: "Bunun yanında Hollanda'da İsrail kökenli insanlar yaşıyor ve bu toplum için de kendi ülkelerinde tatil imkânı sunuyoruz. Daha önce de Fas ve Makedonya'ya Corendon Dutch Airlines olarak uçuşlarımızı gerçekleştirmiştik. 1 Kasım 2011 itibari ile Mısır'ın Luxor ve Sharm El Sheik, Nisan itibariyle de Yunan adalarından Rhodos ve Kos, Portekiz'den Faro'ya uçuşlarımız başlayacak. Türkiye, Bulgaristan ve Yunan adalarında zaten pazar lideriyiz ve bunun dışındaki yeni tatil destinasyonlarında önemli bir pay almak istiyoruz. 1997 yılında kurulan Corendon şu anda Hollanda'daki Türkiye pazarında birinci, Belçika'da ise üçüncü sırada bulunuyor. Bu bizi gururlandırıyor. Bu uçuşlarımız yanı sıra haftada 7 gün İstanbul ve Antalya uçuşlarımız kış döneminde de devam ediyor. 20 Şubat 2012 tarihinden itibaren pazartesi ve cuma günleri olmak üzere haftada 2 gün Eindhoven şehrinden İstanbul'a direkt uçuşlarımız olacak. Bunun yanında Hollanda'da yaşayan vatandaşlarımızı da Anadolu'nun değişik şehirlerine düzenlediğimiz uçuşlarla taşımaya devam ediyoruz" dedi.
 
İSTANBUL HABER AJANSI

www.istanbulhaber.com

www.UlasimOnline.Com

www.AksiyonHaber.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim