• BIST 9530.47
  • Altın 2478.495
  • Dolar 32.4245
  • Euro 34.7679
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

Corendon, Gazipaşa seferlerini arttırıyor

Corendon, Gazipaşa seferlerini arttırıyor
Corendon, Gazipaşa Havalimanına haftada 4 sefer olarak başladıkları sefer sayısını 10'a çıkaracak.

Corendon Hava Yolları, Antalya'nın doğusundaki Gazipaşa Havalimanı'ndan Çek Cumhuriyeti başta olmak Hollanda, Danimarka ve Polonya'ya haftada 10 uçuş gerçekleştirecek. Corendon Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Corendon Hotel Pazarlama ve Satış Direktörü Cem Bora Sevim, Corendon Ticaret Müdürü Mine Aslan ve Corendon Alanya Bölge Müdürü Levent Candan Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk'u makamında ziyaret etti.
 
1 Nisan'da uçuş sezonunu açılacak olması nedeniyle gerçekleştirilen ziyarete, Corendon heyeti Kaymakam Pamuk'a Corendon'un maket uçağını hediye etti. Gazipaşa Havalimanı'nın 2013 sezonunda beklentisi hakkında bilgi veren Kaymakam Pamuk, bu yıl 25 bin uçuş ve 250 bin yolcu beklediklerini söyledi. Havalimanının bugünlere gelmesinde Corendon'un önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Pamuk, "Corendon'un ayrı bir yeri var bizim gözümüzde. Corendon ilk yurtdışı uçuşlarını yapan şirketimiz. Havalimanının bu noktaya gelmesinde ciddi katkısı var" dedi.
 
DESTEK OLMAKTAN MUTLUYUZ
 
Gazipaşa'ya ilk yurtdışı uçuşunu gerçekleştiren firma olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Corendon Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ise "Gazipaşa ile ilgili böyle bir çalışma içinde olmak, Gazipaşa'yı ülke turizmine kazandırmak bizler için de ayrı bir yere sahip. Bizim başlangıç yapmamız, lokomotif görevi görmemiz bu yıl etkisini gösterdi. Bizim arkamızda diğer Türk şirketleri ve yabancı şirketlerin gelmesine neden oldu. Bu işini içinde olduğumuz için çok mutluyuz. Katkılarınızdan dolayı sizlere de çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
 
HAFTADA 10 SEFER YAPACAĞIZ
 
Haftada 4 sefer olarak başladıkları sefer sayısını haftada 10'a çıkaracaklarını belirten Karaer, "Haftada 5 gün günlük 2 sefer yapacağız. Bu seferlerin 4'ü Hollanda, 4'ü Danimarka'ya, 1'i Çek Cumhuriyeti'ne ve 1 tanesi de Polonya'ya olacak. Geçen yıl Hollanda'ya ve Danimarka'ya 2'şer uçuşumuz vardı. Bunları 4'er uçuşa çıkardık. Çek Cumhuriyeti ve Polonya ise yeni pazarlarımız. Her yıl bu işi arttırarak götürmeyi düşünüyoruz" dedi.
 
İRAN SEFERLERİ YAPILACAK
 
Yaklaşık 100 bin civarında yolcu taşımayı hedeflediklerini açıklayan Karaer, yurtdışı seferlerinin 1 Nisan'da Amsterdam seferiyle başlayacağını kaydetti. Uçuşların 31 Ekim'e kadar devam edeceğine işaret eden Karaer, "Gelecek yıl 15 Mart'ta İran seferlerini başlatacağız. Sezonu biraz daha öne çekmek istiyoruz" dedi. İlçeye otel yapmak için de girişimleri olduğunu vurgulayan Karaer, uygun arazi ve işbirliği yapabilecekleri yatırımcı aradıklarını söyledi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim