• BIST 9049.36
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Corendon Havayolları filoyu gençleştiriyor

Corendon Havayolları filoyu gençleştiriyor
Merkezi Antalya olan Corendon Havayolları'nın Genel Müdürü Yıldıray Karaer, gelecek yıl uçak filosunu büyüteceklerini ve gençleştireceklerini bildirdi.

Corendon filosunu gençleştiriyor

Merkezi Antalya olan Corendon Havayolları'nın Genel Müdürü Yıldıray Karaer, gelecek yıl uçak filosunu büyüteceklerini ve gençleştireceklerini bildirdi.

Karaer, bu yıl başından bu yana Hollanda, Belçika, İskandinavya ülkelerinden Türkiye'ye ve çeşitli ülkelere 600 bin yolcu taşıdıklarını, yıl sonuna kadar da bu sayının bir milyonu aşacağını söyledi. İskandinavya ülkelerinden 24 havaalanından Antalya'ya turist getirdiklerini anlatan Karaer, Corendon Havayolları olarak İsveç, Norveç ve Finlandiya'nın yeni bir destinasyon olduğunu kaydetti. Bu ülkelerden yılbaşından bu yana 40 bin turist taşıdıklarını anlatan Karaer, gelecek yıl için yeni bir çalışma hedefi belirlediklerini vurguladı. Amsterdam, Rotterdam ve Brüksel'den charter seferlerle Eskişehir, Elazığ ve Sivas'a, Fransa'nın Lyon kentinden de Eskişehir'e gurbetçileri sorunsuz taşıdıklarını ve taşımaya devam ettiklerini ifade eden Karaer, gelecek yıl Hollanda ve Belçika'dan Trabzon ile Malatya'ya da seferler düzenleyerek gurbetçilere hizmet vereceklerini bildirdi. Karaer, şöyle devam etti:

“Türkiye'ye turist getiren ve yolcu taşıyan Türk şirketi olarak bir numarayız. Dünyanın ve Avrupa'nın en büyük uluslararası tur operatörleri arasında Türk turizmine hizmet etmeye çalışıyoruz. Yıl sonuna kadar 1 milyon turist taşımayı ve 100 milyon avro ciroya ulaşmayı hedefledik. Gelecek yıl büyümeyi hedefledik, bir iki uçak daha alacağız, filomuzu gençleştireceğiz. Filomuzu gençleştirmek ve büyütmek için 15 milyon dolarlık yatırım yapacağız.”

“HOLLANDA'DA BİRİNCİYİZ”

Hollanda'nın Schiphol Havaalanı rakamlarına göre, yolcu taşımada yüzde yüz artış sağladıklarını anlatan Karaer, Avrupa'ya ve Hollanda'da turist taşıyan bazı tur şirketlerinin batması nedeniyle Hollandalı turistlerin Türk şirketi Corendon'u tercih ettiğini kaydetti. Karaer, “Hollanda'da birinciyiz. Schiphol Havaalanında geçen yıla göre yolcu sayısını yüzde yüz artıran hava yolu şirketi olduk” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim