• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

Cougar Helikopteri için sözleşme imzalandı

Cougar Helikopteri için sözleşme imzalandı
Savunma Sanayii Müsteşarı Bayar ve TEI Yönetim Kurulu Başkanı Atlanel ile uçak motorlarının depo seviyesi bakımlarını içeren anlaşmayı imzaladı.

Cougar Helikopterleri için sözleşme imzalandı

Savunma Sanayii Müsteşarı Bayar ve TEI Yönetim Kurulu Başkanı Atlanel ile uçak motorlarının depo seviyesi bakımlarını içeren anlaşmayı imzaladı.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, TUSAŞ Motor Sanayii AŞ'de (TEI) düzenlenen törende, Savunma Sanayii Müsteşarı Murad Bayar ve TEI Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Atlanel ile uçak motorlarının depo seviyesi bakımlarını içeren ''Cougar Helikopterleri Makila 1A1 Motoru Ömür Devir Lojistik Destek Hizmeti Sözleşmesi''ni imzaladı.

Bakan Yılmaz, Eskişehir'deki 1. Hava Kuvveti ve 1. Hava İkmal ve Bakım Merkezi Komutanlıkları ile Birleştirilmiş Hava Hareket Merkezi'ni ziyaret etti.

Basına kapalı olarak gerçekleşen ziyaretlerin ardından Bakan Yılmaz, TEI'ye geçti.

Yılmaz, TEI tesisinde incelemelerde bulunduktan ve Genel Müdür Akın Duman'dan brifing aldıktan sonra Cougar Helikopterleri Makila 1A1 Motoru Ömür Devir Lojistik Destek Hizmeti Sözleşmesi'nin imzalanacağı tören alanına geçti.

Bakan Yılmaz, Savunma Sanayii Müsteşarı Murad Bayar ve TEI Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Atlanel, söz konusu sözleşmeye imza attı. Atlanel, törenin ardından Bakan Yılmaz'a minyatür uçak motoru maketi hediye etti.

Buradan Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren Alp Havacılık'a geçen Yılmaz, brifing aldı, incelemelerde bulundu. Alp Havacılık AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Alpata, Yılmaz'a plaket sundu. Yılmaz da Alpata'ya anı tabağı hediye etti.

Yılmaz, OSB'de havacılık sektöründe faaliyet gösteren Savronik tesislerinde de incelemelerde bulunduktan sonra kentten ayrıldı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim