• BIST 9693.46
  • Altın 2507.469
  • Dolar 32.5758
  • Euro 34.7748
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

D-Marin Dalaman inşaatı bu yıl başlıyor

D-Marin Dalaman inşaatı bu yıl başlıyor
Doğuş Grubu marinacılık sektöründe büyümeyi hedefliyor, grup yakın zamanda da D-Marin Dalaman’ın da inşaatına başlayacak.

Doğuş Grubu marinacılık sektöründe büyümeyi hedefliyor ve hedefine ulaşmak için yeni satınalmalara gidiyor. Grup, bu amaçla geçtiğimiz günlerde Hırvatistan'daki Marina Dalmacija ile Marina Borik'in tamamını satın aldı. Grup yakın zamanda da D-Marin Dalaman’ın da inşaatına başlamayı planlanıyor.

Doğuş Grubu CEO’su Hüsnü Akhan, “Amacımız, D-Marin markası altında uluslararası marinalar zinciri kurarak Doğuş Grubu hizmet kalitesi anlayışını Akdeniz üzerinde daha geniş bir alana yaymak. Hırvatistan hedeflerimiz için çok uygun bir lokasyon. Bu bölgede yeni yatırım fırsatlarını kollamaya devam edeceğiz” dedi.

DOĞUŞ Grubu marinacılığa 2003’te D-Marin Turgutreis ile adım attı. 2009’da Didim’i hizmete sunan 2010’un son çeyreğinde ise Port Göcek’i devralarak D-Marin Göcek adıyla gruba dahil eden Doğuş, şu an proje aşamasında olan D-Marin Dalaman’ın da inşaatına başlamayı planlanıyor.

Yurtdışında ise Hırvatistan’da, 2009’da Nautical Center Prgin (NCP) ile yaptığı ortaklık anlaşmasını takiben Sibenik’te yer alan Mandalina Marina’nın işletmeciliğini üstlendi. Doğuş Grubu’nun, Eylül 2011 itibarıyla yüzde 76 çoğunlukla marinanın ana hissedarı olmasıyla beraber marina, D-Marin Mandalina adı altında hizmetlerine devam etmeye başladı. Grubun yurtdışı marina sayısı 3’e çıktı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim