• BIST 9101.45
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

D-Marin Didim 2 bin tekneye hizmet verdi

D-Marin Didim 2 bin tekneye hizmet verdi
Doğuş Grubu'nun 2009 yılının mayıs ayında hizmete açtığı D-Marin Didim'in, açıldığı günden bu yana 2 bin tekneye hizmet verdiği bildirildi.

D-Marin Didim 2 bin tekneye hizmet verdi

Doğuş Grubu'nun 2009 yılının mayıs ayında hizmete açtığı D-Marin Didim'in, açıldığı günden bu yana 2 bin tekneye hizmet verdiği bildirildi.

Turizm sektöründe derinleşme ve genişleme stratejisi çerçevesinde marinacılık alanındaki yatırımlarına hız veren Doğuş Grubu'nun 2009 yılında marinacılık sektöründe Türkiye'nin en büyük yatırımlarından biri olarak hizmete giren D-Marin Didim, ikinci faaliyet yılını tamamladı.

D-Marin Didim Müdürü Can Polat, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2009 yılı mayıs ayında hizmete açılan, resmi açılışı Ağustos ayında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen D-Marin Didim'in, iki yılda 2 bin tekneye hizmet verdiğini belirtti.

D-Marin Didim'in alışveriş merkezinden gümrük kapısına, Yacht Club'den sportif, sosyal ve kültürel aktivitelere ve helikopter pistine varıncaya kadar sunduğu hizmetlerle, Türkiye'nin ve Didim'in turizm sektöründeki hizmet kalitesi çıtasını yükselttiğini ifade eden Polat, bölgenin en büyük kapasiteli ve yeni bir marina olan D-Marin Didim'de tekne sahipleri için çok sayıda promosyon ve cazip hizmet sunulduğunu belirtti.

Polat, Didim'in coğrafi konumuna da işaret ederek, şunları kaydetti:

"Didim, Bodrum Yarımadası'nın popüler yerleşim yerleri olan Türkbükü'ne 12 mil, Yalıkavak'a 14 mil, Turgutreis'e 20 mil uzaklıkta. Bunun yanı sıra İleriye, Batnaz, Sisam, Kilimli adalarına 15-25 deniz mili deniz mesafesinde bulunuyor. Yine D-Marin Didim, kuzey güney rotasında çok önemli bir konumda. Karadeniz ve Marmara Denizi'nden Ege ve Akdeniz'e seyir yapan tüm teknelerin güzergahı üzerinde yer alıyor. "

D-Marin Didim olarak ülke turizmine daha fazla katkıda bulunmak için yurtiçi ve yurtdışında birçok tanıtım faaliyetlerine katıldıklarını ifade eden Polat, bu çalışmaların geri dönüşlerini de yavaş yavaş almaya başladıklarını, Yunanistan'ın Başkenti Atina'da geçen ay katıldıkları fuarın ardından o bölgeden geçen hafta ilk teknenin geldiğine dikkati çekti.

-YAZ KONSERLERİ VE YAT YARIŞLARI-

Polat, D-Marin Didim olarak sosyal aktivitelere de büyük önem verdiklerini belirterek, bu çerçevede "Yaz Konserleri" etkinliği düzenlediklerini belirtti.

Bu yılki "Yaz Konserleri" programında Temmuz ayında Ferhat Göçer, Ağustos ayındaysa Funda Arar konserleri olacağını kaydeden Polat, şunları söyledi:

"Bunun yanı sıra birçok yat yarışlarına da ev sahipliği yapacağız. 22-24 Temmuz tarihlerinde Shop&Miles Turgutreis Cup'un bir ayağı marinamızda olacak. Bunun dışında da bölgenin güzelliğiyle ve tesisin avantajıyla yatçılık faaliyetleriyle ilgili projelerimiz var. "

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim