• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 27 °C

D-Marin Mandalina ilk Mavi bayrağını aldı

D-Marin Mandalina ilk Mavi bayrağını aldı
Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde yer alan D-Marin Mandalina ilk Mavi Bayrağını almanın mutluluğunu yaşıyor.


Doğuş Grubu’na bağlı olarak Türkiye ve Yunanistan’ın yanı sıra Hırvatistan’da faaliyet gösteren D-Marin Marinalar Grubu; ülkede rüzgâr gibi esiyor. Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde yer alan D-Marin Mandalina ilk Mavi Bayrağını almanın mutluluğunu yaşıyor. Ayrıca Akdeniz’in en güzel marinalarından biri kabul edilen D-Marin Dalmacija ise Mavi Bayrak programındaki 15. senesini geride bıraktığı için Altın Plaket kazandı.

Çevresel etkileri minimuma indirerek, yurt içinde ve yurtdışında uzun vadeli çevre çalışmalarına imza atan D-Marin Marinalar Grubu, başarılarına ara vermeden devam ediyor. Hırvatistan’ın ?ibenik kentinde konumlanan D-Marin Mandalina ilk Mavi Bayrağını alırken, Akdeniz’in en güzel marinaları arasında bulunan D-Marin Dalmacija ise Mavi Bayrak programındaki 15. senesini geride bıraktı ve bu önemli başarısıyla Altın Plaket kazandı.

D-Marin, çevreyle dost

Çalışmalarında çevre duyarlılığını ön planda tutan D-Marin Marinalar Grubu; ülkemizde Turgutreis, Didim, Göcek marinaları; Hırvatistan’da D-Marin Dalmacija’da ve Yunanistan kıyılarındaki Gouvia, Lefkas ve Flisvos marinalarının ardından D-Marin Mandalina’ya da Mavi Bayrak ekleyerek toplamda 8 marinasında bu bayrağı dalgalandırmanın gururunu yaşıyor. D-Marin Göcek ise Mavi Bayrağı’nın yanında geçtiğimiz günlerde kazandığı Yılın Çevreci İşletme ödülüyle de dikkatleri üzerine çekti.

D-Marin Marinalar Grubu tüm marinalarında; doğanın dengesini bozmadan, çevreyle uyumlu bir şekilde çalışmalarını sürdürmeye ve çevreyi koruyarak misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

d-marin+gocek-002.jpgd-marin+mandalina+3.jpgd-marin+mandalina+4.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim