• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

D-Marin Mandalina'da etkinlikler bitmiyor

D-Marin Mandalina'da etkinlikler bitmiyor
D-Marin Mandalina Marina, “Denizcilik ve Dostluk Günü” etkinliğine ev sahipliği yaptı.

D-Marin Mandalina'da etkinlikler bitmiyor

D-Marin Mandalina Marina, “Denizcilik ve Dostluk Günü” etkinliğine ev sahipliği yaptı.

D-Marin Marinalar Grubu çatısı altında, Doğuş Holding ve Hırvat NCP (Nautical Center Prgin) şirketi ortaklığında Hırvatistan’da faaliyet göstermekte olan D-Marin Mandalina Marina, “Denizcilik ve Dostluk Günü” etkinliğine ev sahipliği yaptı.

26 Haziran – 7 Temmuz tarihleri arasında Uluslararası Sibenik Çocuk Festivali kapsamında gerçekleştirilen organizasyonda, çocuklara verilen denizci düğümleri, halat atma ve çekme eğitimlerinin yanı sıra çeşitli yarışmalar da yer aldı.

D-Marin Marinalar Grubu çatısı altında Hırvatistan’da üç yıldır faaliyet göstermekte olan Mandalina Marina çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Marinada 26 Haziran – 7 Temmuz tarihleri arasında “Denizcilik ve Dostluk Günü” etkinliği gerçekleştirildi.

Uluslararası Sibenik Çocuk Festivali kapsamında düzenlenen organizasyonda, çocuklara verilen denizci düğümleri, halat atma ve çekme eğitimlerinin yanı sıra çeşitli yarışmalar da yer aldı.

“Daha iyi bağlantı için denizci düğümlerini öğrenin / Learn how to make knots for better connection” sloganı ile yaşları 8-14 arasında değişen yaklaşık 40 çocuğa beş değişik denizci düğümü, eğitmenler tarafından uygulamalı olarak öğretildi. Düzenlenen yarışmada en kısa sürede en doğru ve güzel düğümü yapan yarışmacılara hediyeler verildi.

Sibenik Kürek Kulübü tanıtımı ve çeşitli şovların gerçekleştirildiği etkinlikte, marinada aynı günde açılan çevre bilinci sergisiyle de çocuklara çevre bilincinin aşılanması hedeflendi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim