• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

D-Marin’in ilk göz ağrısı ‘D-Marin Turgutreis’

D-Marin’in ilk göz ağrısı ‘D-Marin Turgutreis’
Bodrum bölgesinin eğlence ve tarihle dolu coğrafyasına yakın konumuyla tüm dikkatleri üzerine çeken D-Marin Turgutreis; misafirlerine huzuru ve eğlenceyi bir arada sunuyor.


Bodrum’a yalnızca 20 km uzaklıkta yer alan, Doğuş Grubu’nun uluslararası marina ağının ilk yatırımı D-Marin Turgutreis, denizciler için güvenli bağlama yapabilecekleri bir marina olmakla birlikte Bodrum yarımadasının hareketli kent yaşamını ve tarihini bir arada sunarak dört dörtlük bir marina hizmeti vaad ediyor. Açıldığı günden bu yana hizmet kalitesi ve profesyonel kadrosuyla bir marka haline gelen D-Marin Turgutreis; Ege ve Akdeniz'in eşsiz koylarına açılan tekne sahiplerini büyük bir keyifle ağırlıyor.

Marinadan ötesi…

Sadece bir marina olarak değil, entegre bir turizm tesisi olarak da yerli ve yabancı misafirlerine hizmet veren marina, içerisinde bulunan Yacht Club ile de konuklarına farklı deneyimler sunuyor. Tekne sahiplerinin yanı sıra bölge halkının da keyifli zaman geçirebildiği D-Marin Turgutreis Yacht Club, yenilenen yüzüyle herkese kapılarını açıyor. Yacht Club’ın havuzunda güneşlenirken birbirinden lezzetli yemeklerini tadabileceğiniz ve hafta sonu brunch keyfini yaşayabileceğiniz restoranında vakit geçirmek, SPA & fitness’ın sakinleştirici atmosferinde kendinizi yenilemek alternatiflerinizden birkaçı oluyor. Blue Point Beach Club’da ise gün boyu denizin tadını çıkartırken güneşin batışını birbirinden lezzetli kokteylleri eşliğinde çıkarabiliyorsunuz.

D-Marin Turgutreis tüm bunların yanı sıra çarpıcı panoramaya sahip restoranları ve barları, şık butikleri, sanatı hayatının her alanında isteyenler için kurulan galerileriyle misafirlerinin tüm beklentilerini karşılıyor. Duty-free, alışveriş alanları ve helikopter pisti gibi yüksek kalitede tesisler ve imkânlar da sunan marina, Türkiye'nin Saint-Tropez'si olarak bilinen ve jet sosyetenin uğrak yeri olan Türkbükü’ne oldukça yakın mesafede bulunuyor.

Hareketli bir Yacht Club’a ve hayat dolu bir topluluğa sahip olan D-Marin Turgutreis, yıl boyunca heyecanla beklenen bir dizi sosyal etkinliğe de ev sahipliği yapıyor. Yaz boyunca düzenlenen konserler ise yazın enerjisini D-Marin Turgutreis'te hissettiriyor.

Çevreye duyarlı marina…

D-Marin Turgutreis; çevresel etkileri minimuma indirdiği hizmet politikası ile tüm faaliyetlerini çevreyle uyumlu ve saygılı bir şekilde yürütüyor. Bodrum-Milas Uluslararası Havaalanı’ndan sadece 50 km uzaklıkta bulunan Turgutreis’ten bölgelere ulaşım, araç kiralama imkânı sayesinde oldukça kolay gerçekleşiyor. Ayrıca marinadaki kamu binasında tüm kamu hizmetleri bir arada bulunurken, hudut kapısı giriş-çıkış işlemleri rahatlıkla yapılabiliyor. Üstelik yaz dönemi boyunca her gün karşılıklı olarak Kos, Kalymnos ve Leros’a düzenlenen feribot seferleri sayesinde komşu ülke Yunanistan da ziyaret edilebiliyor.

Ödüllü marina

THYA'dan (Yat Limanları Birliği) 5 Golden Anchor (Altın Çıpa) ve TURÇEV’den (Türkiye Çevre Eğitim Vakfı) mavi bayrak ödülü alan D-Marin Turgutreis, ülkemizin turizm sektörüne yapmış olduğu önemli katkılar için Skal International İstanbul tarafından, En İyi Marina Yatırımı ve En iyi Marina Faaliyeti ödüllerini almanın gururunu yaşıyor.

1-091.jpg2-102.jpg3-068.jpg4-042.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim