• BIST 9142.4
  • Altın 2325.583
  • Dolar 32.3735
  • Euro 35.0075
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

D-Smart ve Turkcell Superonline işbirliği

D-Smart ve Turkcell Superonline işbirliği
Türkiye’nin hızlı ve kaliteli İnternet sağlayıcısı D-Smart Net, ‘İnternetim süper hızlı olsun’ diyenler için Turkcell Superonline ile altyapı işbirliğine imza attı.

Sinemadan belgesele, eğlenceden yaşama, dizilerden spora zengin bir içeriği 300’ü aşkın kanalda yüksek görüntü ve HD kalitesiyle aboneleri ile buluşturan D-Smart, Turkcell Superonline ile yaptığı altyapı işbirliği sözleşmesi kapsamında abonelerine 12 ilde (İstanbul – Ankara – İzmir – Bursa – Kocaeli – Adana – Mersin – Gaziantep – Antalya – Trabzon – Samsun – Kayseri ) yüksek hızlı Fiber İnternet hizmeti sunmaya başlıyor. D-Smart, yaptığı bu anlaşma kapsamında cazip bir kampanya da başlatıyor.

“2020 yılında 10 milyon evde fiber İnternet olacak”

İki yılı aşkın süredir tek çatı altında ve tek faturada dijital televizyon yayıncılığı ve İnternet hizmetini abonelerine sunan D-Smart’ın CEO’su Ali Güven, Turkcell Superonline ile yaptıkları altyapı işbirliğini internet hizmetlerini geliştirme yatırımlarının bir parçası olarak değerlendirdiklerini; “Türkiye’de D-Smart’sız ve internetsiz kimse kalmayacak” motto’larını sürdürdüklerini aktardı.

Ali Güven, bugüne kadar Türk Telekom altyapısını kullanarak abonelerine Fiber İnternet hizmeti sunduklarını ve yaptıkları bu yeni anlaşma ile artık Superonline fiber altyapısını da kullanmaya başladıklarını belirtti. Güven, “Abonelerimizi dünya standartlarında internet konforuyla buluşturacak bu işbirliği ile iki altyapı sağlayıcıdan hizmet sunabilen ve en geniş fiber internet ağına satış yapabilen Türkiye’deki ilk ve tek internet servis sağlayıcısı olmuş olduk. D-Smart olarak yenilikçi ve öncü yapımızı, her yeni adımımızda korumaya özen gösteriyor ve böylece liderlik yolundaki iddiamızı da pekiştiriyoruz” dedi.

“Altyapımızı Türkiye pazarındaki diğer oyuncularla paylaşarak, pazarı büyütüyoruz”

Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan ise, Türkiye’yi dünya ile aynı anda fiber internetle tanıştıran operatör olarak bugüne kadar 75 ile değen 32 bin kilometrelik bir fiber ağ oluşturduklarını belirterek, “Bu ağ sayesinde bireysel ve kurumsal müşterilerimize hayatlarında fark yaratan hizmetler sunduğumuz gibi, uluslararası işbirliklerimizle de ‘operatörlerin operatörü’ olduk. D-Smart ile bu işbirliğimiz ise toptan hizmetlerimizde yeni bir döneme işaret ediyor. 1 milyon 570 bin haneye ulaşarak yarattığımız değeri Türkiye pazarındaki diğer oyuncularla paylaşarak pazarı daha da genişletiyoruz. Üstelik işbirliğimiz altyapı paylaşımıyla kalmıyor. Müşterilerimiz Turkcell Superonline fiber hizmeti ile D-Smart TV ürünlerinden tek bir pakette ve tek fatura karşılığında yararlanma fırsatına da kavuşuyor” diye konuştu.

Kampanyadan yararlananlara ilk üç ay spor ve sinema paketi bedava olacak!

10 Mbps’e kadar sınırsız 50GB AKN Fiber İnternet hizmetinden yararlanmak isteyenler, 24 ay aboneliği devam ettirme sözü vermeleri durumunda HD D-Smart giriş paketini de almış olacaklar. Aktivasyon ve modem için herhangi bir ücretin ödenmediği hizmetten yararlanmak için telefon hattı da gerekmeyecek. Abonelerin, ilk üç ay sinema ve spor kanallarından da yararlanabileceği kampanyanın bedeli ise aylık 59 TL. Aboneler isterlerse ayda sadece 4TL fark ödeyerek ayda 63 TL’ye 10 Mbps yerine 25 Mbps 75 GB AKN’lı paketten de faydalanabilecekler.Bu hizmetler için abonelere ayrı faturalandırma yapılmıyor olması da kampanyanın bir diğer önemli avantajı. Zira iki hizmeti tek faturada ödeyen abonenin, her konudaki tek muhatabı D-Smart olacak.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim