• BIST 8970.82
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

D8 Ülkelerinden MYTECHNIC’e ziyaret

D8 Ülkelerinden MYTECHNIC’e ziyaret
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) ve TAV Havalimanları tarafından düzenlenen D–8 Havaalanı Yönetimi ve İşletimi Çalıştayı ile TAI işbirliği ile gerçekleşen...

D8 Ülkelerinden MYTECHNIC’e ziyaret

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) ve TAV Havalimanları tarafından düzenlenen D–8 Havaalanı Yönetimi ve İşletimi Çalıştayı ile TAI işbirliği ile gerçekleşen...

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) ve TAV Havalimanları tarafından düzenlenen D–8 Havaalanı Yönetimi ve İşletimi Çalıştayı ile TAI işbirliği ile gerçekleşen D-8 Havacılık Endüstriyel İşbirliği Çalıştayı, D-8 ülkeleri havacılık otoritelerinin katılımıyla 4-5 Nisan’da İstanbul’da gerçekleşti.

Çalıştay kapsamında D8 ülkeleri temsilcilerinin myTECHNIC’e gerçekleştirdiği ziyaret, Türk Sivil Havacılığı’nın gerek ticari vizyonu gerekse sektör itibarı açısından büyük önem taşıyor.

TAV Airport Hotel’de düzenlenen D-8 Havaalanı Yönetimi ve İşletimi ile D-8 Havacılık Endüstriyel İşbirliği Çalıştayı, D8 ülkelerinden Bangladeş, İran, Mısır, Nijerya, Endonezya ve Pakistan'dan üst düzey sivil havacılık temsilcilerini ağırladı. Etkinlik, sivil havacılığın önde gelen firmalarının sahip oldukları deneyimleri ve tecrübelerin katılımcılarla paylaşılması ve D8 ülkeleri arasındaki işbirliğinin arttırılmasını hedefledi.

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener’in açılış konuşmasıyla başlayan çalıştayın ilk gününde, TAV Finans Direktörü Murat Uluğ’un moderatörlüğünde “Yap-İşlet-Devret modeli”, “Havaalanı Yönetim Hizmetleri ve Genel İşbirliği” ve “Uzay Endüstrisi İşbirliği”  konularında katılımcılar sunumlarını paylaştı.

Çalıştay’ın ikinci günü, Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Bahri Kesici ve beraberindeki SHGM üst yöneticileri ile D8 üyesi İran, Nijerya, Mısır, Bangladeş gibi ülkelerinin havaalanı ve havayolu yöneticileri, Avrasya bölgesinin en büyük uçak, bakım ve onarım merkezi myTECHNIC’i de ziyaret etti. Katılımcılar arasında, Mısır Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Havaalanı Güvenliği Müdürü Eng Nagey EL BADRY, Nijerya Dış İşleri Bakanlığı Müsteşarı Ann Rapu ADIE,  Bangladeş Hazrat Shahjalal International Airport Genel Müdürü Wg Cdr Anisul ISLAM da vardı.

12 uçağın aynı anda bakım ve onarımının yapıldığı myTECHNIC, Avrupa’dan Asya’ya, Ortadoğu’dan Afrika’ya kadar, dünyanın birçok bölgesinden uçaklara hizmet veriyor. Çinli HNA grubu ile ortaklık yürüten ve global çapta operasyonlarına devam eden myTECHNIC, bu ziyaretle birlikte D8 ülkeleriyle de olan ticari ilişkilerini pekiştirerek sektörde yeni kazanımlara öncülük etmeyi hedefliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim