• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Dacia Logan beklentileri boşa çıkarmadı

Dacia Logan beklentileri boşa çıkarmadı
Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, geçtiğimiz yıllarda kırsalda Toros'a alternatif olarak piyasaya sundukları Dacia Logan MCV'nin beklentilerini boşa çıkarmadığını söyledi.

Dacia Logan beklentileri boşa çıkarmadı

Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, geçtiğimiz yıllarda kırsalda Toros'a alternatif olarak piyasaya sundukları Dacia Logan MCV'nin beklentilerini boşa çıkarmadığını söyledi.

Aybar, bir etkinliğe katılmak üzere geldiği Adana'da yaptığı açıklamada, bir süredir Türkiye distribütörlüğünü yaptıkları Dacia markalı araçların son yıllarda pazarda büyük bir atağa geçtiğini belirtti.

Özellikle Anadolu'da ''sağlam araba diye'' Renault marka otomobillerin anıldığını, ancak bunun yerini son yıllarda Dacia markalı araçların almaya başladığını belirten Aybar, ''Geçtiğimiz yıllarda kırsalda Toros'a alternatif olarak piyasaya sunduğumuz Dacia Logan MCV beklentilerimizi boşa çıkarmadı. Satış rakamlarıyla bu anılmayı çok iyi temsil eden bir performans ortaya koydu. Dacia Logan MCV, dizaynı ile aynı Toros gibi Anadolu şartlarına çok uygun. Bu araçlarımızdan alan kırsal kesimdeki vatandaşlarımız, ihtiyaçlarını rahatlılıkla karşılayabiliyor'' dedi.

Aybar, Dacia'nın gösterdiği yüksek performansla kısa sürede ilk 10 marka içine girme başarısını gösterdiğini de ifade ederek, şöyle konuştu:

''Dacia Türkiye şartlarına uygun, son derece sağlam bir araç. Üstelik ucuz. Yani vatandaşımızın kolaylıkla ulaşabileceği fiyatlarla satışı mümkün olabiliyor. Türkiye şartlarına çok uygun Logan MCV hala çıkış yapmaya devam ediyor. Dacia'nın olmazsa olmaz amiralı olan Logan, işin başlangıcında Dacia markasına insanların pozitif yaklaşmasını sağladı.

Ayrıca geçen yıl bir yenilik yaptık. Fabrika çıkışı LPG motoru uyguladık. Fabrika çıkışlı LPG donanımlı olarak bugün bu aracı alabiliyorsunuz. Dacia, geçen yıl en beğenilen markalar sıralamasında ikinci, Renault üçüncü oldu.''

-4x4 DUSTER-

Aybar, Dacia'nın geçen yıl lansmanını yaptıkları 4x4 Duster modelinin de sektörde büyük ses getirdiğini öne sürdü.

Bu araca talep olduğunu anlatan Aybar, ''Duster insanların hayal edemediği fiyatlarda, tam manasıyla 4x4'ü SUV (arazi aracı) sunabildiğimiz otomobil. Adı üstünde Duster, ezber bozan. Ezberi bozdu. 'Böyle SUV bu kadar uygun fiyata alınmaz' diyenlere, 'Hayır alınır' cevabını en iyi veren model oldu. Duster çok ciddi etki yaptı. Bulabilsek daha çok satacağız'' dedi.

Aybar, Dacia'nın şu anda toplamda yüzde 3 pazar payı alabilecek hale geldiğini ifade ederek, ''Bu da bizim hedeflerimizin üzerinde. Bu araçlarımız bu yıl büyük bir paşarıya imza atacak'' diye konuştu.

İbrahim Aybar, Dacia'nın bu yıl hedeflerinin üzerinde bir satışla ilk 10 içindeki yerini pekiştireceğini sözlerine ekledi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim