• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

DAF ve TIRSAN Samsun'da buluştu

DAF ve TIRSAN Samsun'da buluştu
Türkiye’nin treylerdeki pazar lideri TIRSAN ve Avrupa’nın çekicideki pazar lideri DAF, Samsun’da yeni açılan Felek Otomotiv’de buluştu.

DAF VE TIRSAN SAMSUNDA BULUŞTU

Türkiye’nin treylerdeki pazar lideri TIRSAN ve Avrupa’nın çekicideki pazar lideri DAF, Samsun’da yeni açılan Felek Otomotiv’de buluştu.

Avrupa’nın çekicide pazar lideri markası DAF ile Türkiye’nin treyler lideri TIRSAN Samsun’la Felek Otomotiv’de buluştu. Türkiye’nin taşıyıcı gücü TIRSAN, bölgesinde güçlü ve lider firma Felek Otomotiv ile bayi ağını güçlendirdi. Açılış yoğun bir katılımla gerçekleşirken bayideki tüm araçlar satıldı. 6 adet DAF çekici ve 9 adet TIRSAN treyler açılışta satılırken, bu sayının çok üzerinde de sipariş alındı. Felek Otomotiv, TIRSAN, Kässbohrer ve DAF markalı araçların satışı, 2’nci el araç alım-satımı ve 2011 yılı ilk çeyreğinden itibaren servis ve yedek parçayı kapsayan satış sonrası hizmetler ile Samsun ve komşu illerine hizmet verecek.

27 Kasım Cumartesi günü Samsun’da Felek Otomotiv’in açılış töreni gerçekleştirildi. TIRSAN AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, TIRSAN Treyler AŞ Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun ve Felek Otomotiv’in sahibi Tevfik Felek’in katılımıyla gerçekleşen açılış törenine Samsun ve çevre illerdeki nakliyeciler büyük ilgi gösterdi.

Felek Otomotiv de TIRSAN Ailesi’ne katıldı

Açılışta bir konuşma yapan TIRSAN AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Türkiye’nin 33 yıldır pazar lideri TIRSAN’ın Samsun’da bayilik için 1 yıl boyunca yapılan görüşmeler sonucunda Felek Otomotiv’le el sıkıştığını söyledi. Nuhoğlu şöyle dedi:, “TIRSAN olarak, başka bölgelerde bayi adına yapılanmadık. Felek Otomotiv’le bir senedir görüşüyorduk. Bizim bakış açımız; nakliyecimiz nasıl bizim dostumuzsa, bayiimiz bizim ailemizin bir parçasıdır. Onun başı ağrırsa, bizim başımız ağrır. Onun ayağına taş değse, bizim ayağımıza da taş değer. O üzülürse, biz de üzülürüz. Bugün görüyorum ki, bir yıldır yaptığımız görüşmelerin sonucunda çok doğru bir karar almışız. Tevfik Felek’in ne kadar sevildiğini de gördüm. Bu kadar kalabalık beklemiyordum. Bu kadar dostunun olduğunu gördüğümde açıkçası bir kez daha gururlandım. Çünkü biz onun dostlarına hiçbir zaman mahcup olmak istemeyiz. Bu işte Tırsan liderdir, Tırsan en iyi ürünü ve hizmeti verir. DAF ve Tırsan pazarlama yetkililerine açılış öncesi talimat verdim ve kendilerine ‘Samsun da bir tek dostumuzun üzülmesini istemem’ dedim.”

TIRSAN’ı bir kez seçen başka markaya gitmez

TIRSAN’ın yaptığı ürünlerden ve hizmetlerinden hiçbir zaman kaliteden fedakarlık etmeyen bir yapısı var. Geçmişte de TIRSAN ürünlerini alan nakliyeci dostum, bugünde bu arabayı kullanan dostum bilir ki, TIRSAN sadece bir treyler, bir araç satmaz. Bir dostluğunu ortaya koyar. Çünkü onunla uzun vadeli bir ilişkiye girmiştir. Bu ilişki sonucunda onun ne bir tek zarar etmesini isteriz, ne onun bizden dolayı mağdur olmasını isteriz ne de ‘ben bu markayla niye başladım’ demesini isteriz. Onun için sürekli kendimizi geliştiririz bütün ailemizle, bütün bakış açımızla bu ilişkinin ömür boyu sürmesini isteriz. Son zamanlarda en çok buna dikkat ediyoruz. Özellikle görüyoruz ki bir arkadaşımız TIRSAN almışsa, ondan sonra başka bir markaya dönmesi çok küçük oranlarda oluyor. Bunun nedeni de biz ona o gün ya araba verememişiz, ya da bizim kendi içimizde bir problem yaşamışızdır” dedi.

Müşterilerimize dostluğumuzu ortaya koyarız

“Biz açıkçası Samsun ve bölgesinde biraz geç kaldık” diyen Nuhoğlu, “TIRSAN kurulduğu günden bu yana kaliteden ödün vermeden üretim yapıyor. Araç üretiminde sürekli kendimizi geliştiririz. Biz sadece araç üretmeyiz. Dostluğumuzu da ortaya koyarız. Araçlarımızı satın alan müşterilerimizle dostluğumuz bir ömür boyu sürsün istiyoruz. Bunun için de bayilik kararını verirken sık eleyip ince dokuyoruz. Ancak bugünden sonra Samsun ve bölgesinde müşterilerimizin TIRSAN Ailesi dostluğunu Felek Otomotiv’de bulacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

Nakliyecilerin en çok arzu ettikleri marka DAF’tır

DAF’la 15 yıl önce distribütörlük anlaşması imzaladıklarını hatırlatan Nuhoğlu, 13 yıldır üst üste ödül kazanan DAF marka araçları daha fazla Türkiye nakliyecisine sunamadıkları için üzgün olduğunu dile getirerek, “Bu marka Avrupa’da pazar lideri, Avrupa’da en çok satılan bu markadır. Nakliyecilerin en çok istedikleri, arzu ettikleri markadır. DAF’ın en önemli özelliklerinden biri de 2’nci elde de en fazla değer yapan araçtır” dedi.

Karabük’ten Samsun’a Felek Otomotiv’in açılışına gelen AYM Demir-Çelik’in sahibi Recep Eksik, 1 adet DAF XF satın aldı.

Açılışta bayideki tüm araçlar satıldı

Felek Otomotiv’in açılışına nakliyeciler büyük bir ilgi gösterdi. Bayide bulunan tüm araçlar satıldı. 6 adet DAF çekici ve 9 adet TIRSAN treyler açılış günü yeni sahiplerine teslim edilirken bu sayının çok üzerinde de sipariş alındı. Karabük’ten Samsun’a Felek Otomotiv’in açılışına gelen AYM Demir-Çelik’in sahibi Recep Eksik, 1 adet DAF XF satın aldı. Filolarında 13 araç bulunduğunu kaydeden Eksik,”DAF alanların araçtan ne kadar memnun kaldığını duyduk. DAF’ın altın değerinde olduğunu biliyoruz. Bu sebeple DAF’ı tercih ettik” dedi.

Samsun’da büyük işlere imza atacağız

TIRSAN Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun ise “Tüm Avrupa’da yüzde 23’lük çekici sınıfında lider olan ve bu yılda üst üste 13’ünkü kez İngiltere’de ‘Yılın Filo Çekici’ ödülünü de almış DAF modelleriyle bu çatı altında sizlerle buluşacağız. Aynı zamanda yüzde 50 Pazar payıyla da Türkiye treyler pazarının lideri olan Tırsan Treyler, sizlerin hizmetine Felek Otomotiv çatışı altında sunulacaktır. Tırsan-DAF ve Felek Otomotiv birlikteliğinin, sizlerin desteğiyle büyük işlere imza atacağı inancımızla hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

DAF ve TIRSAN, Samsun Felek Otomotiv’le müşterilerine hizmet verecek

Felek Otomotiv’in, Samsun ve komşu illerinde, TIRSAN, Kässbohrer ve DAF markalı araçların satışı, 2’nci el araç alım-satımını gerçekleştireceğini ifade eden Altun, “Türkiye’nin 33 yıldır pazar lideri treyler üreticisi TIRSAN, 1994’den bu yana Türkiye’de distribütörlüğünü gerçekleştirdiği Avrupa’nın pazar lideri çekici markası DAF’la, Samsun’da Felek Otomotiv’de nakliye sektörüyle buluştu. Felek Otomotiv’le geliştirdiğimiz bu işbirliğinden dolayı son derece memnunuz. Birlikte uzun yıllara dayalı bir iş ortaklığımızın olacağına inanıyoruz. 2011 yılı ilk çeyreğinden itibaren servis ve yedek parçayı kapsayan satış sonrası hizmetler ile müşterilerimize ulaştığımız önemli bir bayimiz oluyor” dedi.

Felek Otomotiv, Samsun-Ordu Karayolu’nda müşterilerin buluşma noktası olacak

Felek Otomotiv’in Samsun’daki bayiliği hakkında bilgi veren Altun, “Samsun-Ordu Karayolu’nun 2’nci kilometresinde kurulan Felek Otomotiv bayiliğimiz, 400 metrekaresi showroom’un bulunduğu kapalı alandan oluşan toplam 5 bin 500 metrekare açık alana yerleşmiş bir satış tesisine sahip. 2011’in ilk çeyreğinde faaliyete geçecek satış sonrası hizmetler birimi ise ayrı bir lokasyonda 2 bin metrekarelik bir alana kurularak müşterilerimize hizmet verecek. DAF ve TIRSAN müşterileriyle ilgilenecek 10 kişi istihdam edildi. Samsun ve komşu illerindeki tüm müşterilerimizi Felek Otomotiv’e davet ediyoruz” dedi.

2011’de Samsun ve Konya’ya servis noktaları açacağız

2011 yılında TIRSAN’ın treyler satış ve satış sonrası bayilikleri için görüşmelerini sürdürdüğünü ifade eden Altun, “Müşterilerimize daha yakın olmak için bayi sayımızı artırmayı planlıyoruz. 2011 ilk çeyreğinde Felek Otomotiv’in servis ve yedek parçayı kapsayan satış sonrası hizmetler birimini de faaliyete geçireceğiz. Ayrıca DAF-TIRSAN Otomotiv AŞ’nin Konya’daki satış bayiliğine ilave olarak, servis noktasını açacağız. Yeni treyler satış ve satış sonrası bayilikleri içinde görüşmelerimiz devam ediyor” diye konuştu.

TIRSAN’ın bayi sayısı her geçen yıl artıyor

TIRSAN Treyler ve DAF-TIRSAN Otomotiv AŞ’nin bayilikleri hakkında da bilgi veren Altun, şöyle dedi: “Samsun Felek Otomotiv, Bursa Ağır Vasıta ve Adana İkikardeş ile DAF-TIRSAN Otomotiv AŞ bünyesindeki Ankara, Hadımköy, Samandıra, Gaziantep ve Konya illerinde bayilerimiz bulunuyor. Bununla birlikte toplam 22 adet satış sonrası hizmetler noktası ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Müşterilerimize daha yakın olmak için bayi sayımızı artırmayı hedefliyoruz”

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim