• BIST 9790.72
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

DAF ve TIRSAN teslimatta hız kesmiyor

DAF ve TIRSAN teslimatta hız kesmiyor
Dünyalar Hafriyat firmasına satışı yapılan 10 DAF CF85.460 ve 10 TIRSAN Damper’in teslimat töreni TIRSAN Treyler Samandıra merkezde gerçekleştirildi.

DAF ve TIRSAN teslimatta hız kesmiyor

Dünyalar Hafriyat firmasına satışı yapılan 10 DAF CF85.460 ve 10 TIRSAN Damper’in teslimat töreni TIRSAN Treyler Samandıra merkezde gerçekleştirildi.

Teslimat töreni, TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Dünyalar Hafriyat Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Dünya, Sabahattin Dünya, İnşaat Mühendisleri Serdar Dünya ve Serkan Dünya, DAF-Tırsan Otomotiv Hadımköy Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek’in katılımıyla yapıldı.
 
Çetin Nuhoğlu ‘DAF ve TIRSAN’ın Mükemmel Kombinasyonu Kazandırır’

 
TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu törende yaptığı konuşmada ‘DAF çekicilerimizi ve TIRSAN treylerlerimizi birlikte satmaya çok önem veriyor. Çünkü biliyoruz ki DAF ve TIRSAN araçları birlikte mükemmel bir kombinasyon oluşturuyor’ dedi.
 
Dünyalar Hafriyat firmasının inşaat sektöründe faaliyet gösterdiğini belirten Nuhoğlu ‘İnşaat sektöründe, hafriyat işlerinde araçların aşınan parçaları çok olmaktadır. Sık aralıklarla serviste bakım ihtiyacı doğabilmektedir. Bu nedenle Adapazarı’nda iki servisimizin olması Dünyalar Hafriyat için çok avantajlı olacaktır’ dedi.
 
Çetin Nuhoğlu Tırsan’ın Damper satışlarıyla ilgili bir soruya ise ‘Tırsan olarak Damper satışlarında 2012 yılında pazar lideri olmayı hedefliyoruz. Bu konuda emin adımlarla ilerliyoruz’ dedi.
 
‘TIRSAN Damper’i Sağlamlığı ve Performansı Nedeniyle Tercih Ettik’
 
Dünyalar Hafriyat Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Dünya teslimat töreninde yaptığı açıklamada son bir yıldır Tırsan Damper’i şantiyelerinde deneme amaçlı kullandıklarını, aracın sağlamlığından ve performansından çok memnun kaldıklarını bildirdi. Bu nedenle de yeni yatırım kararı aldıklarında tereddütsüz Tırsan Damper’i seçtiklerini belirtti. ‘Araç parkı olarak 100’ün üzerinde aracımız var ve yıl içinde yeni alımlarımız da olabilir. Yeni yatırımlar için de yine Tırsan ile görüşmekten memnun olacağız’ dedi.
 
Törene katılan Dünyalar Hafriyat Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Dünya da ‘Arkasında Tırsan güvencesi olan Tırsan Damper’i aldığımız için kendimizi rahat hissediyoruz. Tırsan kalitesine güveniyoruz. Umarız uzun yıllar işbirliğimiz devam eder’ dedi.
 
DAF Trucks N.V. Satış Operasyonları Direktörü Michiel Kuijs törende yaptığı konuşmada ‘DAF çekiciler ve TIRSAN treylerler mükemmel bir kombinasyon oluşturmaktadırlar. Yeni bir müşteri kazanmanın gururunu yaşıyoruz ve bu işbirliğinin devam etmesini diliyoruz’ dedi.
 
Tırsan DAMPER
 
Tırsan Damper inşaat, yol asfaltlama çalışmaları ve taş ocaklarında kullanım imkânı veren çok fonksiyonlu bir araçtır.
 
TIRSAN Damper’in öne çıkan Özellikleri
 
1.  SMARTBOARD 
 
Dengesiz Yük Kontrolü: Dingil üzerine gelen yük miktarını ölçebilir. Kontrollerde ceza  alınmaz.
 
Doğru Yükleme: Kasanın ve aşınmayı önleyerek lastiklerin ömrünü uzatır.
 
Arıza Tespiti: Servise gitmeden aracın sorununu söyler. Bakım masraflarını azaltır, zaman, iş ve para tasarrufu sağlanır.
 
Finisher Freni: Asfaltlama işlemleri sırasında şoför frene basmak zorunda kalmadığı için lastik ve fren balataları aşınmaz. Geleneksel asfaltlama metoduna göre masrafları 2 kat azaltır.
 
 2.  TILT Alert (Otomatik Eğim Kontrolü)
 

3.0°’yi geçen eğimli yüzeylerde %10 hassasiyetle damperi “kaldırma’’ uyarısı verir. Bu sayede aracın devrilmesi engellenmiş olur.
 
 3.  BODY FIX ( Havuz Yastıklama Sistemi)

     Araç yüksüz iken havuzun şasiye çarpmasını önler. Şasi ve havuzun ömrünü uzatır. Gürültü kirliliğini engeller. Havuz etrafındaki burulmaları engelleyerek havuz çevresinde lekelenme oluşmaz. 
 
 4.  PATİNAJ ÖNLEME SİSTEMİ (Traction Help)

Yokuş yukarı manevralarda çekiş gücünü arttırır. Yol durumunu otomatik olarak algılar ve dingili indirerek yere basma gücünü arttırır.
 
5.  VİRAJ EMNİYET SİSTEMİ

En ideal dönüş çapını vererek otomatik dingil kaldırma sistemi sayesinde emniyetli viraj alınmasını sağlar.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim