• BIST 9079.97
  • Altın 2322.611
  • Dolar 32.345
  • Euro 34.8965
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Dalaman-Paris seferleri tekrar başlıyor

Dalaman-Paris seferleri tekrar başlıyor
Marmaris Turizm Birliği Türkiye'den Cafetur ve Fransa'dan Mondial turizm firmalarının işbirliğiyle 15 yıl sonra Paris-Dalaman uçuşlarının tekrar başladığı müjdesini verdi.

Dalaman - Paris seferleri başlıyor

Marmaris Turizm Birliği Türkiye'den Cafetur ve Fransa'dan Mondial turizm firmalarının işbirliğiyle 15 yıl sonra Paris-Dalaman uçuşlarının tekrar başladığı müjdesini verdi.

Marmaris ve çevresinin etkin tanıtımı konusunda önemli çalışmalara imza atan Marmaris Turizm Birliği, Paris Dalaman uçuşlarının tekrar başlayacağını ve gelişmeyi sonuna kadar desteklediklerini duyurdu.

Marmaris Turizm Birliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Fransa'dan bölgemize uçuşlar en son 90'lı yılların ortalarında gerçekleşmiş olup bugüne kadar ne yazık ki bu önemli pazarda bir hareket sağlanamamıştır. Mavi Yolculuk için zaman zaman Fransız gruplar tarafından tercih edilen Marmaris ve çevresi, aslında bu ülke insanının tatil anlayışına çok uygun özellikler taşımaktadır. "Butik" olarak, yani küçük ama yüksek standartlarda her türlü hizmeti sunmaya yönelik bir değişim içerisine giren Marmaris, sahip olduğu olağanüstü doğal zenginliklerle zaten çok fazla soru işaretine yer bırakmamaktadır.

Uçuşlar 4 Haziran'da başlıyor!

Ülkemizi daha çok kültürel ve doğal zenginlikleri için tercih eden Fransız tatilcilerin de bu özelliklerimizden dolayı Marmaris'i çok seveceğine inanıyoruz. 4 Haziran'da başlayacak olan Paris-Dalaman uçuşlarının Fransa'daki bölümü Paris merkezli Mondial Tourisme, Türkiye ayağı ise Cafetur tarafından yürütülecektir.

4 Haziran 2011 Cumartesi başlayacak Paris-Dalaman uçuşları 23 hafta sürüp Ekim sonunda bitecek ilk yıl için Paris'ten 4140 koltuk olarak planlanmıştır. Operasyonun başarılı olması halinde 2012 yılında Fransa'da Nantes ve Lyon şehirleri kalkışlı ek uçaklarla kapasitenin yıllık 15 bin koltuğa çıkarılması düşünülmektedir.

Marmaris ve bölgesinde Fransa operasyonunun resmi acentesi Inshore Travel ve Rota Yatçılık olup, Marmaris başta olmak üzere bölgede 9 otelle anlaşma yapılmış bulunmaktadır. Ayrıca 3 değişik rotada da Marmaris kalkışlı ''mavi yolculuk'' gulet programları pazarlanmaktadır. Hedeflenen müşteri profili, ortanın üstü gelir seviyesine sahip, otel ve gulet turizmi yapmak isteyen, ayrıca bölgeye yelkenli yat kiralamaya gelen Fransızlardır.

Mondial Tourisme, pazarlama ve tanıtım kampanyasını Aralık ayında yapılan 2010 ''Boat Show'' la başlatmış bulunmaktadır. Bu kapsamda Fransa'nın en yüksek tirajlı yelken dergilerinde tam sayfa ilanlar verilmiştir. Ayrıca metro, otobüs durakları ve web ilanları gibi araçlarla bu tanıtım devam edecektir."

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim