• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulu'na iki helikopter gönderildi

Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulu'na iki helikopter gönderildi
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne (MSKÜ) bağlı Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulu, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndan (KKK) talep ettiği iki helikopteri teslim aldı.

Dalaman Sivil Havacılık Yüksek Okulu Müdürü Haşim Kafalı tarafından Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndan uçak ile birlikte talep edilen 2 helikopter, TIR'larla ilçeye gönderildi. H 300 tipi 2 eğitim ve keşif helikopteri ve yedek malzemeleri, büyük bir titizlik içinde vinç yardımıyla okul bahçesine indirildi. Okul Müdürü Kafalı'nın yanı sıra Dalaman Belediye Başkanı CHP'li Muhammet Şaşmaz ve Demokrat Parti İlçe Başkanı Hamdi Çakır da çalışmaları izledi.

Belediye Başkanı Şaşmaz, "Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulu'na 2 helikopter geldi. Bir de uçak geleceği bilgisini aldık. Bu helikopterlerin geliyor olması 4 yıllık bölümlerin açılacağının büyük bir sinyali. Biz de bu anlamda üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. Bina konusunda ve diğer konularda ne gerekiyorsa yapacağız. Üniversitemizin 4 yıllık bölümlerini de Dalaman'a kazandıracağız. Başta müdürümüz Haşim Kafalı olmak üzere Rektörümüz Mansur Harmandar'a ve diğer katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz" dedi.

Okul Müdürü Haşim Kafalı, "Bu helikopterlerimiz ile öğrencilerimiz daha iyi pratik ve teorik eğitimlerini alacaklar. Bu helikopterlerin buraya gelmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz" dedi.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim