• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Dalgıç ve Golteks’in tercihi Mercedes-Benz

Dalgıç ve Golteks’in tercihi Mercedes-Benz
Gaziantep merkezli Dalgıç Lojistik ve Golteks Lojistik, filolarını genişletmek için tercihini Mercedes-Benz’den yana kullandı.

 

Avrupa, Rusya, Ukrayna, Balkanlar ve Türk Cumhuriyetleri’ne tekstil ve beyaz eşya taşımacılığı yapan, 400 araçlık taşımacılık filosu bulunan şirket, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Aksaray Kamyon Fabrikası’nda yeni araçlarını teslim aldı.
 
15 adet Axor 1840 LS çekicinin teslim edildiği törene Dalgıç Lojistik’ten Murat Dalgıç ve Mercedes-Benz Türk  A.Ş. Kamyon Müşteri Merkezi Teknik Eğitmeni Halil Eryılmaz katıldı. Teslimat töreninde Dalgıç Lojistik’in Mercedes-Benz’i tercih etmesinde Axor çekicilerin düşük yakıt tüketimi ve yüksek ikinci el değerinin oldukça önemli rol oynadığı dile getirildi ve ayrıca Mercedes-Benz’in yaygın servis ağı ile markaya duyulan güvenin de tercihlerinde etkili olduğu vurgulandı.
 
Gaziantep merkezli Golteks Lojistik Mercedes-Benz kamyon alımlarına devam ediyor. Halihazırda 39 adet Mercedes-Benz kamyonu bulunan şirket, filosuna 12 Adet Axor 1840LS çekici daha ekleyerek filosunu güçlendirdi. Irak’tan ham petrol taşımacılığı yapan ve 2012 yılı içinde araç alımlarına devam edecek olan şirketin Axor araçları tercih etmesinde çekicilerin düşük yakıt tüketimi, yüksek ikinci el değeri ve Mercedes-Benz’ in yaygın servis ağı ile markaya duyulan güvenin etkili olduğu belirtildi. Mercedes-Benz Türk A.Ş. Aksaray Kamyon Fabrikası’nda düzenlenen teslimat törenine Golteks Lojistik’ten firma sorumlusu Yunus Kaymaz ve Mercedes Benz Kamyon Müşteri Merkezi Teknik Eğitmeni Ramazan Karaboduk katıldı.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim