• BIST 9075.66
  • Altın 2300.653
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0795
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Damen’in en yeni tasarımı SeaXplorer, en soğuk koşullara meydan okuyacak

Damen’in en yeni tasarımı SeaXplorer, en soğuk koşullara meydan okuyacak
Tasarımı Damen Group tarafından yapılan SeaXplorer adlı süperyat, dünyanın en soğuk yerlerinde, en uç enlemlerde rahatlıkla seyir yapabiliyor.

Damen Group tarafından tasarlanan SeaXplorer konsept süperyat, buzulları adeta yararak yoluna devam edebiliyor ve dünyanın en soğuk yerlerinde, en uç enlemlerde rahatlıkla seyir yapabiliyor. 

SeaXplorer konsept tasarımı, ‘Expedition’ tipi motoryat sınıfında kabul edilecek bir süperyat. Yatvitrini’nin haberine göre yeni tasarım  bu sınıfın sınırlarını hayli yukarılara taşıyor. Kutuplar gibi ulaşılması zor noktalarda, donmuş deniz yüzeyini kırabilme özelliği sayesinde rahatlıkla seyir yapabilecek şekilde tasarlanmış. 213, 295 ve 328 feet boy uzunlukları ile üç ayrı tasarım halinde çizilen SeaXplorer’ın birincil özelliğinin kutuplarda seyir yapabilme olması, bu doğrultuda üretilmiş ilk süperyat olma niteliğini kazandırıyor.

Damen Group tarafından Monaco Yacht Show’da ilk kez görücüye çıkan SeaXplorer konsept süperyat, 30 kişilik misafir konaklama kapasitesi sunuyor. Son derece üstün teknoloji ve lüks unsurlarıyla donatılmış olan SeaXplorer, karadan herhangi bir desteğe ihtiyaç duymadan 40 gün boyunca misafirlerine tam kapsamlı servis sağlayabiliyor. Üç farklı boy uzunluğuyla tasarlanan SeaXplorer konsept süperyat, sipariş kontratını imzalayan yeni sahibinin kişisel istekleri doğrultusunda tamamen özel iç düzen ve dekorasyon ile üretilecek.

damen-001.jpg

damen1-001.jpg

damen2.jpg

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim