• BIST 9016.2
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Danışman Grup, 8 Meiller Damper aldı

Danışman Grup, 8 Meiller Damper aldı
165 yıla varan tecrübesiyle Meiller, dayanıklılığı, güvenlik donanımları ve yüksek taşıma kapasitesi ile inşaat sektöründe tercih edilen marka olarak öne çıkıyor. Danışman Grubu, yeni projeleri için 8 adet Meiller Damper aldı.


2007 yılından bu yana Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde faaliyetlerini sürdüren, 2008 yılında Sakarya’da iç pazar ve ihracata yönelik Avrupa’da geçerli olan standartlarda üretime başlayan Meiller, kalitesinden ödün vermeden müşterilerinin taleplerine en doğru çözümler sunuyor. 

1996 yılında kurulan ve madencilik, inşaat, nakliye, hazır beton olmak üzere dört sektörde faaliyetlerini sürdüren Danışman Grubu, 8 adet Meiller damper ile filosunu güçlendirdi. Satış işlemlerini gerçekleştiren Bursa Danışman Grup tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Koçaslan Otomotiv Yöneticisi Yakup Koçaslan, Doğuş Otomotiv Meiller Satış Yöneticisi Fuat Örnek ve Danışman Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abit Danışman katıldı.

Koçaslan Otomotiv Yöneticisi Yakup Koçaslan, Danışman Grubun Bursa Bölgesinin en büyük inşaat ve hafriyat firmalarından bir tanesi olduğunu hatırlatarak “Danışman Grubu’na damper seçimlerinde Meiller’i tercih etmelerinden dolayı teşekkür ederiz. Meiller sağlamlığı ve dayanıklılığının yanı sıra, servis hizmetlerimiz ile de 24 saat yanlarında olacağız ve her türlü sorunlarına çözüm üretmeye çalışacağız” dedi.

“İşvereni düşünen damper”

Danışman Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abit Danışman ise, Meiller’in dayanıklılık, sağlamlık ve üstün performansı ile uzun işletim ömrüne sahip olduğunu ve bu yönleriyle işvereni düşünen bir damper olarak tanımladığını belirtti. Danışman, Bursa bölgesinde birçok büyük projede yer aldıklarını sözlerine eklerken şöyle devam etti;

“Meiller bizim için bir referans marka. Aldığımız birçok büyük projenin altından Meiller ile kolaylıkla kalkıyoruz. Rekabette bizim için avantaj sağlarken, devamlılığımız ile geleceğimize de yatırım oluyor”

danisman-grup-teslimat.jpgmeiller-danisman-grup.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim