• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

DEFAV'ın geleneksel gecesi gerçekleşti

DEFAV'ın geleneksel gecesi gerçekleşti
İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardım Vakfı (DEFAV) 18. Geleneksel Dayanışma Gecesi Sheraton İstanbul Maslak’da gerçekleşti. Vakfa destek olan firmaların onore edildiği gecede Sanatçı Fatih Erkoç da mini bir konser verdi.

İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardım Vakfı (DEFAV) bir gelenek haline getirdiği dayanışma gecelerinin 18. sini Sheraton Maslak Hotel’de gerçekleştirdi. Fatih Erkoç'un şarkılarıyla renklendiği geceye; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka, İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Nil Güler, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Özcan Arslan, TOBB Denizcilik Sektör Meclis Başkanı Erol Yücel, İstanbul Liman Başkanı Hüseyin Gani Aygün; İMEAK Deniz Ticaret Odası Değişim Grubu Lideri Salih Zeki Çakır,  Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği Başkanı Baybora Yıldırım, Türk Uzak Yol Kaptanlar Derneği Başkanı Cengiz Karabüber, DEFAV Başkanı Bülent Temur, Deniz Trafik Operatörleri Derneği Başkanı Hasan Terzi ve çok sayıda davetli katıldı. 

 
Denizciler fırtına değil hasretle boğuşur
 
Gecede bir konuşma yapan DEFAV Başkanı Bülent Temur, denizciliğin zorlu ama keyifli bir meslek olduğunu belirterek “Denizciler kimi zaman fırtınalarla ancak her zaman hasretle boğuşur. Onların sevdikleri anneleri eşleri her zaman kendilerine destek olmaya çalışır. Bugün burada bulunan hanımefendiler de bizim en büyük destekçilerimiz. Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum” dedi. Temur, vakfın böyle gecelerde kendisine sponsor olarak öğrencilere burs verilmesini sağlayan sponsorları onore ettiğini, öğrencilere sağladıkları burs ve yurt imkanlarının böylelikle devam ettiğini de sözlerine ekledi. 
 
Gümüş ve platin plaket verildi
 
Temur’un konuşmasının ardından DEFAV’a destek olan sponsor firmalara plaket verildi. Gümüş ve platin plaketlerin verildiği gecede platin plaketler; DEKAŞ Deniz Kılavuzluk A.Ş., adına Kaptan Aykut Erol, İMEAK Deniz Ticaret Odası adına Erol Yücel ve Uzmar adına Kaptan Altay Altuğ'a Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka tarafından verildi. Plaket töreni sonrasında sahneye çıkan Sanatçı Fatih Erkoç şarkılarıyla konuklara müzik ziyafeti yaşattı. 
 
defav2.jpg
 
defav3.jpg
 
defav2.20130513212832.jpg
 
defav.jpg
 
defav3.20130513214508.jpg
 
defav4.jpg
 
defav5.jpg
 
www.UlasımOnline.com
 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim