• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

DEFAV’lılar denizci dostlarını ağırladı

DEFAV’lılar denizci dostlarını ağırladı
Geleneksel 17. DEFAV Dayanışma Gecesi Maslak Sheraton Hotel'de gerçekleştir. Ferhat Göçer’in sahne aldığı gecede denizcilik camiasının önemli isimleri bir araya geldi.

Geleneksel 17. DEFAV Dayanışma Gecesi Maslak  Sheraton Hotel'de gerçekleştir. Ferhat Göçer’in sahne aldığı gecede denizcilik camiasının önemli isimleri bir araya geldi. 

Geceye katılanlara teşekkür eden  DEFAV Başkanı Bülent Temur yaptığı konuşmada yardımların önemine değindi. 2603 öğrenciye DEFAF’tan burs verildiğini söyleyen Temur şunları şöyledi: "2603 öğrenci bursu, 2450 akademisyen bursu, 2168 sosyal yardım...Bunları hep birlikte sizin desteğinizle gerçekleştirdik. Maddi olanakları kısıtlı olan bir öğrenciye verdiğimiz destekle, öğrenci kardeşimizin bir an önce karnını doyurduğunu veya arkadaşlarıyla paylaştığı evin kirasını ödediğini düşünürsek bunun ne kadar önemli olduğunu anlayabiliriz."

Bu yıl vakfa 66 yeni üye aldıklarını belirten Timur, vakfın bir gönül işi olduğuna vurgu yaptı ve devam etti; "Fakültemizde tamamlanan yurt inşaatına maddi ve manevi katkılarından dolayı Bakanımız Binali Yıldırım'a, bağışçılarımız Türk Telekom, Kaptan Altay Altuğ, Suavi Umut, Bayram Arslan, İbrahim Azman ile Müsteşarlarımız Hasan Nailoğlu ve Suat Hayri Akay'a, Genel Müdürümüz Cemalettin Şevli'ye, Dekanımız Nil Güler'e, projede emeği geçen herkese ve yıllardır beklediğimiz bugünlere desteğiyle geldiğimiz camiamıza teşekkür ediyorum."

DEFAV Başkanı Bülent Temur sekiz yüze yakın destekçiyle yapılan 626 kişi kapasiteli yurdun, 2012-13 döneminde faaliyete girmesi için her türlü gayreti sarfedeceklerini de söyledi.

Gecede bağışlarıyla DEFAV’ın bugünlere gelmesini sağlayan  Naşit Yamanlar, Ahmet Küplüoğlu, Mustafa Alparslan, Mehmet Timur, Murat Hılkı, Gökalp Arıduru, Kadir Özkan, Vahit Yıldırım, Haldun Kartal, Çağlar Coşkunsu, Mehmet Çevik, Deniz Havan, Yılmaz Onur, Hayati Cingöz, Galip Kendigelen, Ferahmuz Aşkın, Murat Işıklı, Tarkan Karabay, Hüseyin Turgut, Önay Koyruş, Özlem Altınsoy, Volkan Dörtatlı, Cengiz Eren, Murat Kolpan, Kemal Polat, Turgay Akıncı, Yaşar Cansoy Murat Soyköse, Hakan Baykan, Şükrü Ergün, Hüseyin Pekduran, Nuri Mertcan, Erhan Menteş, Baha Ergün, Aykut Eroğlu, Altay Altuğ, Seyfettin Tatlı, Murat Kılıcı, Murat Özaydın ve Deniz Tunç birer plaketle ödüllendirildiler.

Daha sonra gecede söz alan İstanbul Üniversitesi rektörü Muhammed Şahin  vakfın hizmetlerinden dolayı gurur duyduğunu söyledi. Başbakan Recep Tayip Erdoğan ile görüşmesinde Tuzla'daki yurt konusunun gündeme geldiğini ve en büyük desteği Ulaştırma , Denizcilik ve Haberleşme Bakanı  Binali Yıldırım'dan aldıklarını ilettiğini söyledi ve diğer bakanlardan da desteklerini beklediğini söyledi.

Tuzla'daki yurdun işletmesini DEFAV'a verdiklerini söyleyen rektör ayrıca Tuzla'da savunma sanayi şirketlerine de hizmet verecek çapta bir teknokent kurma kararı verdiklerini açıkladı. Bu konuda Binali Bey'in desteğine ihtiyaçları olduğunu da belirtti.

Görev süresi bu sene dolacak olan rektör yeniden aday olacağını söyledi. Görevde bulundukları süre içinde birçok ilke imza attıklarını belirten rektör bir ay içerisinde KKK'na insansız helikopter teslim edeceklerini, Türksat'a 2012'de nano haberleşme uydusu fırlatacaklarını söyledi. Bunun dışında bir başka uydu için çalışmaların sürdüğünü söyleyen rektör geçen sene bir öğrencilerinin mikro uydu yarışmasında birinci olduğunu, güneş teknesi projelerinin dünya üçüncüsü olduğunu,  İnsansız hava araçlarında  İTÜ üniversitesinin  ABD'deki yarışmada dünya dördüncüsü olduğunu belirtti.

Rektör Muhammed Şahin’den sonra kısa bir konuşma yapan  Altay Altuğ mızıkasıyla misafirlere keyifli bir mini konser verdi. Gecenin son bölümünde sahneye Ferhat Göçer geldi ve şarkılarıyla geceye renk kattı ve piyango çekilişi düzenlendi.

defav.jpg

defav1.jpg

defav2.jpg

defav3.jpg

defav4.jpg

defav5.jpg

defav6.20120514145346.jpg

defav7.jpg

defav8.jpg

defav9.jpg

defav10.jpg

defav111.jpg

defav12.jpg

defav13.jpg

defav14.jpg

defav15.jpg

defav16.jpg

defav17.jpg

tb.jpg

devaf1.jpg

devaf2.jpg

devaf4.jpg

devaf5.jpg

devaf6.jpg

devaf7.jpg

devaf8.jpg

devaf9.jpg

devaf10.jpg

devaf11.jpg

devaf14.jpg

devaf12.jpg

sponsor-afis.jpg

Deniz Haber Ajansı- Murat ÖZDAĞ

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim