• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Delta, New York-JFK uçuşları başlıyor

Delta, New York-JFK uçuşları başlıyor
Delta Hava Yolları’nın Uluslararası İstanbul Atatürk Havaalanı ve New York John F. Kennedy arasındaki sezonluk non-stop hizmeti 28 Nisan 2013, Pazar günü tekrar başlıyor.

 

Uçuşlar yaz sezonunun en yoğun dönemi boyunca günlük olarak Delta’nın iş ortağı Air France KLM ile 209 koltuklu Boeing 767-300 uçağı kullanılarak  gerçekleştirilecek.
 
Delta Türkiye Satış Müdürü Esra Solak: “Yaz sezonu uçuş tarifemize geçmekten ve Türk müşterilerimize ABD’de başka hiç bir havayolunun sunmadığı kadar çok destinasyon sunuyor olmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi. “New York-İstanbul rotasında çok yoğun talep alıyoruz, özellikle de Premium ürünlerimiz için. Premium yolcularımıza bu sezon uçuş deneyimlerini daha da keyifli hale getirecek birçok yenilik sunacağız” dedi.
 
2012 yılında, Delta bu güzergahta ortalama yüzde 86 doluluk oranıyla yaz tarifesinde Türkiye - ABD arasında toplam 103,049 yolcu taşıdı.
 
Delta’nın İstanbul çıkışlı uçuşlarında BusinessElite’de 35 koltuk bulunuyor. Yolcular ünlü şef Michelle Bernstein’ın yenilikçi yemek sunumları ve Delta’nın usta şarap uzmanı Andrea Robinson’ın seçmiş olduğu özgün şarap seleksiyonu dahil olmak üzere Delta’nın ödüllü hizmetini tecrübe etme fırsatına sahip olacaklar. 
 
BusinessElite aynı zamanda talep üzerine kişisel koltuk içi eğlence sisteminde 20’den fazla ilk gösterim ve popüler klasik film, çeşitli televizyon programları, binlerce müzik seçeneği ve birçok video oyunu seçeneği de sunuyor. Uçakta aynı zamanda Delta’nın yüksek kaliteli ekonomi kabin ürünü olan Economy Comfort sınıfı da yer alıyor. Economy Comfort’ta uçan yolcular uçağa binmede öncelik kazanmanın yanı sıra, 4 inçe varan ek bacak alanından ve Delta’nın standart Ekonomi sınıfı koltuklarından yüzde 50 daha fazla arkaya yaslanma imkanından yararlanacaklar.
 
Delta, müşterilerinin yerde ve havadaki tecrübelerini geliştirmek için ürünlerinde ve hizmetlerinde bir dizi önemli yatırım yapıyor. Bunlara Delta’nın 24 Mayıs’ta açılacak olan New York-JFK’te bulunan, 1.4 milyar dolar değerindeki son model Terminal 4’ü de dahil. Türkiye ve New York arasında uçan yolcular bu yaz geliş ve gidişlerinde oldukça gelişmiş havaalanı deneyiminden yararlanacaklar. Kuzey Amerika’nın en geniş terminallerinden biri olan Terminal 4, yolculara geniş alışveriş ve yiyecek seçenekleriyle ferah bir ortam sunuyor. BusinessElite müşterileri için Terminal 4’teyer alan Delta Sky Club, eşi benzeri olmayan pist manzarasına sahip ve açık havaalanı terası olan Gökyüzü Güvertesi’ni sunuyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim