• BIST 9693.46
  • Altın 2496.132
  • Dolar 32.475
  • Euro 34.6284
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Delta, planlarını değiştirme şansı sunuyor

Delta, planlarını değiştirme şansı sunuyor
Delta Air Lines, 9 Aralık’ta uçuş planları doğu Minnesota’daki kış havasından etkilenebilecek olan yolculara başka bir ücret ödemeden seyahat programlarını değiştirme teklifini sunuyor.

 

Delta, beklenilen uçuş ertelemeleri ve iptallerinden kaynaklanabilecek olan durumlardan kaçınmak için seyahatlerini daha erkene alma, erteleme ya da yeniden rotalandırmayı düşünmeleri için teşvik ediyor.
    
9 Aralık’ta aşağıdaki havaalanlarıyla bağlantılı Delta’dan alınmış biletler için yolcular, aynı başlangıç noktası ve güzergahında seyahatlerini yeniden rezerve edebilir.  Biletler 13 Aralık’tan öncesi için ayarlandığı sürece, yeni uçuşlar orijinal seyahat tarihlerinden önce ya da sonra gerçekleşebilir.
 
Minneapolis-St. Paul Uluslararası Havaalanı
 
Duluth Uluslararası Havaalanı
 
Uçuş gecikmelerinin, yukarıda listelenan havaalanlarında buz ve karı içeren kış nedeniyle gerçekleşmesi mümkündür. Delta, gecikmeleri en aza indirmek için uçuş programlarını azaltacak.
 
Delta, yolcularının seyahatlerini değiştirmek ve yönetmek için delta.com’u ve Fly Delta uygulamasını kullanmasını öneriyor. Etkilenen pazarlarda seyahat eden tüm müşteriler, havaalanına varmadan önce delta.com’u ve Fly Delta’yı ziyaret ederek uçuşlarının durumlarına bakmalıdırlar.
 
Başlangıç noktası veya güzergah değişimi, fiyat artışıyla sonuçlanabilir veorijinal bilet ve yeni bilet arasındaki fiyat farkı yeniden rezervasyon yapma aşamasında alınacaktır. Uçuşları iptal edilen yolcular geri ödeme talebinde bulunabilir.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim