• BIST 9051.7
  • Altın 2298.322
  • Dolar 32.3144
  • Euro 35.1126
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Demir yollarının bugünü ve geleceği masaya yatırılıyor

Demir yollarının bugünü ve geleceği masaya yatırılıyor
SmartRail & Metro Eurasia, birçok farklı açıdan sektörü analiz ederken, bilgi ve iletişim teknolojileri ekseninde, bugünün ve yarının demir yolu sistemlerine de ışık tutacak.

Avrasya Bölgesi’nin en önemli demiryolu sektörü etkinliklerinden SmartRail & Metro Eurasia, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, T.C. Devlet Demiryolları (TCDD), İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin desteğinin yanı sıra, Huawei Türkiye’nin ana sponsorluğunda, 26-27 Ocak 2016 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek.

Ulaşım sektörünün yükselen değeri demir yolu sistemleri, günden güne daha geniş bir kitleye hitap ederken, gelişen iletişim teknolojilerinden de yararlanmaya devam ediyor. Avrasya demir yolu ve metro hatlarının yenilenmesi ve genişletilmesi ile sürekli gelişimini teşvik eden tek özel etkinlik olan SmartRail & Metro Eurasia, birçok farklı açıdan sektörü analiz ederken, bilgi ve iletişim teknolojileri ekseninde, bugünün ve yarının demir yolu sistemlerine de ışık tutacak.

Huawei Kurumsal İş Çözümleri Direktörü Norman Frisch, şirketin; “Dijital Demiryolları”, “Akıllı Toplu Taşıma” ve “Akıllı Ulaşım Sistemleri” içeriğiyle dikkat çeken global projesi SmartRail’in de birçok detayıyla katılımcılara tanıtılacağı SmartRail & Metro Eurasia gündemini, “SmartRail’in neden sektörün en önemli projesi olduğunu, destek ve hazırlık aşamalarında bir kez daha gözlemledik. Huawei’nin iletişim ve bilgi teknolojileri alanındaki uzmanlığını, demiryolları sektörüyle paylaşmaktan ve geleceğin akıllı ulaşım ağlarına sektörle birlikte imza atmaktan, büyük mutluluk duyuyoruz” sözleriyle değerlendirdi. 

Huawei Türkiye’nin ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan SmartRail & Metro Eurasia’nın açılışını, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş gerçekleştirirken, Türkiye’den ve dünyadan birçok önemli sektör ve kamu temsilcisi de konuşmalarıyla etkinliği zenginleştirecek.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Fatih Turan, Huawei Kurumsal İş Çözümleri Türkiye Ülke Müdürü Serdar Yokuş, İzmir Metro Genel Müdürü Sönmez Alev, EGO Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu, Avrupa Demiryolları Birliği (CER) İcra Direktörü LiborLochman, Hırvatistan Demiryolları Yönetim Kurulu Üyesi Renato Susa, Londra Demiryolu Ağı Operasyon Direktör Yardımcısı Duncan Cross ve Bulgaristan Demiryolları Uluslararası İlişkiler Direktörü Nikola Mischev, bu önemli sektörel etkinlikte, kürsüye çıkacak isimlerden bazıları.

İstanbul Şişli RadissonBlu Otel’ de gerçekleştirilecek olan SmartRail & Metro Eurasia, çerçevesinde, “Proje Güncellemeleri”, “Örnek Dünya Projeleri”, “Şehir İçi Operasyonlar” ve “Teknolojik Gelişmeler” konulu paneller de yine ülkemizden ve Avrupa’nın önemli kurumlarından sektör temsilcilerinin ve yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim