• BIST 9091.19
  • Altın 2324.868
  • Dolar 32.3705
  • Euro 34.9603
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Demirpolat, filosunu MAN ile güçlendirdi

Demirpolat, filosunu MAN ile güçlendirdi
Uluslararası nakliyattan, tarıma kadar pek çok sektörde varlığını sürdüren ve Konya’nın köklü firmaları arasında yer alan Demirpolat Şirketler Grubu, filosunu MAN ile güçlendirdi.

 

MAN Konya Bayii Serin tarafından satışı gerçekleştirilen 10 adet MAN TGS 18.400 4X2 BLS E5 LX çekici düzenlenen törenle firma yetkililerine teslim edildi.
 
Ankara’da bulunan MAN tesislerinde gerçekleşen teslimat törenine, Demirpolat Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Demirpolat, Serin Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Recep Serin, Serin MAN Satış Müdürü Mahir Kasapoğlu ve MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Satış Yöneticisi Ersoy Öksüz katıldı.
 
Törende konuşan Demirpolat Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Demirpolat gerçekleştirdikleri yatırımı değerlendirerek, “Filomuza dahil ettiğimiz MAN TGS EfficientLine çekiciler hem yakıt tasarrufu, hem de performans açısından beklentilerimizi karşılıyor. Bu yıl içinde zaten filomuza MAN kalitesi girmişti. Araçlarımızdan oldukça memnunuz. Gerçekleştirdiğimiz bu yatırımda bize destek olan MAN’ın Konya Bayii Serin’e ve MAN bölge satış yetkililerine teşekkür etmek istiyorum.
 
Demirpolat, gibi köklü bir kuruluşun MAN kalitesini tercih etmesinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Serin Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Recep Serin ise “TGS EfficentLine çekiler Türkiye’de standartları yeniden belirledi.  Düşük işletme maliyetleri ve yakıt tasarrufu EfficentLine modellerini filoların gözdesi yapıyor. Bu bağlamda doğru yatırımı yapan Demirpolat yetkililerine, çekicilerin hayırlı olmasını ve bol kazanç sağlamasını dilerim” dedi.
 
Konuşmaların ardından araçların sembolik anahtarı Demirpolat Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Demirpolat’a teslim edildi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim