• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Deniz Kuvvetleri'nden 'Deniz ve İnsan'

Deniz Kuvvetleri'nden 'Deniz ve İnsan'
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bu yıl 12'ncisini düzenleyeceği ödüllü resim yarışmasını açtı. Deniz ve İnsan konulu resim yarışmasında ilk 3'e 8 biner TL ödül verilecek.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bu yıl 12'ncisini düzenleyeceği ödüllü resim yarışmasını açtı. Deniz ve İnsan konulu resim yarışmasında ilk 3'e 8 biner TL ödül verilecek.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın Düzenleyeceği "Deniz ve İnsan" konulu resim yarışmasının ilanı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı kültür ve sanat hizmetleri kapsamında deniz ve denizciliği topluma sevdirmek, denizcilik tarihini en iyi şekilde aktarmak, sanat ve sanatçıya destek olmak amacıyla her yıl düzenlediği ödüllü resim yarışmalarının bu yıl 12'ncisini gerçekleştirecek.

Yarışmaya 18 yaşından büyük herkes başvurabilecek. Serbest, ulusal ve tek kademeli dallarda yapılacak olan yarışmaya sanatçılar en fazla 3 eser ile katılabilecek. Ödül alan eserler 15 Haziran 2012 günü Resmi Gazete ve İstanbul Deniz Müzesi Komutanlığı internet sitesinde (www.denizmuzeleri.tsk.tr) ilan edilecek.

Sergilenmeye layık bulunan eserler İstanbul Deniz Müzesi Komutanlığı internet sitesinden duyurulurken, yarışma sonucunda ödüle ve sergilenmeye layık bulunan eserler 21 Eylül-05 Ekim 2012 tarihleri arasında Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi Komutanlığı Şehit Hasan Rıza Resim ve Sergi Salonu'nda sergilenecek.

-ÖDÜLLER-

Yarışma sonrası dereceye giren ilk 3 ressama eşit olarak 8 bin TL ödül verilecek. Ayrıca ödüle layık görülen ilk üç eserin ressamları arasından seçici kurul tarafından belirlenecek bir eser sahibine de uygun görülmesi halinde 2012 yılı "Bahriye Ressamı" unvanı verilecek.

Yarışmaya katılacak adayların eserlerini 21 Mayıs - 01 Haziran 2012 tarihleri arasında mesai gün ve saatleri içerisinde teslim etmeleri gerekiyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim