• BIST 9079.97
  • Altın 2320.281
  • Dolar 32.3585
  • Euro 34.9543
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Denizci öğrencilerden GESTAŞ'a ziyaret

Denizci öğrencilerden GESTAŞ'a ziyaret
GESTAŞ Deniz Ulaşım A.Ş. denizcilik sektöründe kurumsallaşmış örnek bir şirket olarak bu alanda eğitim alan öğrencilere rotalarını belirlemelerinde yol göstermeye devam ediyor.

GESTAŞ, öğrencilere yol gösteriyor

GESTAŞ Deniz Ulaşım A.Ş. denizcilik sektöründe kurumsallaşmış örnek bir şirket olarak bu alanda eğitim alan öğrencilere rotalarını belirlemelerinde yol göstermeye devam ediyor.

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi son sınıf öğrencisi 40 genç, iki öğretim görevlisi gözetiminde Çanakkale’ye gelerek GESTAŞ’ ziyarette bulundular.

Deneyimli şirket personelinin teorik ve pratik bilgilendirmelerinin ışığında deniz otobüsü ile birde uygulamalı olarak boğaz turu gerçekleştirildi.

Denizcilik sektörünün parlayan yıldızı GESTAŞ, bu alanda eğitim alan gençlere iyi bir örnek olmanın haklı gururunu yaşıyor. Çeşitli üniversitelerin Denizcilik Fakültelerinde kaptan ve gemi mühendislikleri bölümlerinde eğitim alan öğrenciler GESTAŞ’a ziyarette bulunarak bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak için gün sayarken bu kapsamda ilk kafile Dokuz Eylül Üniversitesi’nden geldi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma Mühendisliği ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği bölümleri 4. sınıfta eğitim gören 40 üniversite öğrencisi iki öğretim üyesi gözetiminde GESTAŞ’ı ziyaret etti. Mezuniyetlerinde sona yaklaşan öğrenciler sektörü ve sektörde iyi bir konumda olan Gestaş’ı tanımak istediklerini söylediler.

Gestaş Genel Müdürlük binasında Gemi Adamları Personel Enspektörü Özcan KARGIN ve İnsan Kaynakları Sorumlusu Julide PALA tarafından denizcilik sektöründeki teknolojik gelişmeler aktarıldı. Ayrıca GESTAŞ’ın gerçekleştirdiği ve şu anda devam eden projeleri hakkında da bilgilendirmeler yapıldı. Sonrasında Öğrencilerden gelen tüm sorular cevaplandırıldı ve ayrıntılı açıklamalar yapıldı.

Genel müdürlük ziyaretinin ardından sahaya inilerek Filo gemilerinden Conkbayırı Deniz Otobüsüne geçildi. Tüm öğrenciler gruplar halinde kaptan köşküne alınarak gemi hakkında teknik bilgiler verildi. Ardından boğaz turu gerçekleştirildi. Öğrencilere gemi üzerinde uygulamalı olarak bilgiler verildi.

Genel Müdür Hasan İlhan YÜRÜKÇÜ yaptığı açıklamada “ Mezun olduklarında meslektaşlarımız olacak olan geleceğin denizcilerinin Gestaş’ı ziyaretleri bizleri memnun etmiştir. Sektörle ilgili olan bilgi birikimimizden yararlanmak isteyen denize sevdalı, geleceğin kaptanlarına, mühendislerine kapılarımız her zaman sonuna kadar açıktır” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim