• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Denizcilere yat sigortası uygulaması

Denizcilere yat sigortası uygulaması
Deniz Ticaret Odası ve Anadolu Sigorta tarafından Marmaris’te Yat ve Tekne sahiplerine sigortacılık konusundaki yeni mevzuatı anlatmak için toplantı düzenlendi.

Denizcilere sigorta bilgilendirme toplantısı yapıldı

Deniz Ticaret Odası ve Anadolu Sigorta tarafından Marmaris’te Yat ve Tekne sahiplerine sigortacılık konusundaki yeni mevzuatı anlatmak için toplantı düzenlendi.

75'inci Yıl Anadolu Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Marmaris Deniz Ticaret Odası Başkanı Hasan Mengi, Anadolu Sigorta Nakliyat ve Sorumluluklar Müdürü Murat Işıklı, Anadolu Sigorta Müdürü Atila Ertekin, Tekne ve Yat sahipleri katıldı.
Anadolu Sigorta Nakliyat ve Sorumluluklar Müdürü aynı zamanda gemi kaptanı olan Murat Işıklı, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

” Marmaris Ticaret Odası öncülüğünde, sezonun da açılmasıyla birlikte tekne ve yatçılarımıza bilgilendirme toplantısı düzenledik. Toplantıda Anadolu Sigorta olarak tekne ve yatçılarımızın beklentileri, bizim onlardan beklentilerimiz somut olarak karşılıklı neler veririz bunları tartışacağız. Marmaris özellikle yat sigortalarında bakir kalmış ve hiç rekabet olmayan tamamen lokal pazarın özelliklerine benimseyen bir turizm şehri. Bizde burada farkındalık oluşturmak amacındayız” dedi.

Avrupa Birliği Müktesebatı çerçevesinde bir çok eş güdümlü ortak yasaların gündeme geleceğini belirten Işıklı; “ Sigortalara ağır sorumluluklar geliyor. Hemen hemen yat bedelinin çok üstünde bir tutarda bu sorumluluk sigortalarının yapılması ve teminatlarının verilmesi lazım. Özellikle som dönemlerde bizim bazı açılımlarımız var. Yat Asistans gibi sigorta fiks de wit lou dediğimiz sigorta başlangıcının bütün değerin süreçte aynen uygulanması gibi, bunların ne şekilde yapılacağı konusunda bilgiler vereceğiz. Marmaris, Antalya, Göcek, Bodrum, Fethiye sahil bandı sigortacılık anlamında büyük bir potansiyele sahiptir” diye konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim