• BIST 9524.59
  • Altın 2495.87
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Denizciliğin duayenine anma töreni

Denizciliğin duayenine anma töreni
Deniz Ticaret Odası, yaşamında Denizcilik Bakanlığı’nın kurulması için büyük çaba gösteren ancak vefatından sonra kurulan Bakanlık için, Ziya Kalkavan’ın mezarı başında bir anma töreni düzenleyecek.

Denizcilik Bakanlığı’nın kurulması için büyük çaba gösteren ancak bakanlığın kuruluşunu göremeden vefat eden Ziya Kalkavan için, 23 Kasım 2011 Çarşamba günü (bugün) mezarı başında bir anma töreni düzenlenecektir.

En büyük ideallerinden biri olan Deniz Ticaret Odası’nın 1982 yılında kuruluşunu gerçekleştiren Ziya Kalkavan, böylece denizcilik sektörünü bir çatı altında toplamayı başarmış ve daha sonraki yıllarda da Denizcilik Bakanlığı’nın kurulması için aktif bir mücadele vermişti.

Deniz Ticaret Odası (DTO) Başkanı Metin Kalkavan, DTO Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu , DTO Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda sektör temsilcileri, her fırsatta Denizciliğin bir devlet politikası olduğunu ve mutlaka bir Denizcilik Bakanlığı’nın kurulması gerektiğini vurgulayan ve Bakanlığı’nın oluşumu için büyük çaba gösteren ancak bakanlığın kurulduğunu göremeden vefat eden Ziya Kalkavan’ın ruhunu şad etmek üzere, mezarı başında bir araya gelecekler.

Hatırlanacağı üzere Ulaştırma Bakanlığı unvanı, 1 Kasım 2011 tarihinde “Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ” olarak değiştirilmişti.

İstanbul Haber Ajansı ailesi olarak merhum Ziya Kalkavan'ı rahmetle anıyoruz

Yer: Edirnekapı Şehitliği
Saat : 11.00

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim