• BIST 9530.47
  • Altın 2480.006
  • Dolar 32.427
  • Euro 34.7227
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

"Denizcilik Kariyer Günleri 2011" başlıyor

"Denizcilik Kariyer Günleri 2011" başlıyor
İstanbul Üniversitesi Deniz Ulaştırma Mühendisliği Bölümü, Denizcilik Kulübü tarafından “Denizcilik Kariyer Günleri” Türkiye’de geniş kapsamlı olarak ikinci defa yapılacak.

"Denizcilik Kariyer Günleri 2011" başlıyor

İstanbul Üniversitesi Deniz Ulaştırma Mühendisliği Bölümü, Denizcilik Kulübü tarafından Türkiye’de geniş kapsamlı olarak ikinci defa yapılacak olan “Denizcilik Kariyer Günleri”, 31 Mart – 1 Nisan 2011 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü Mühendislik Fakültesi “Ali Rıza Berkem Konferans Salonu” nda gerçekleştirilecek.

“Denizcilik Kariyer Günleri”nin amacı, öğrencilerin Denizcilik Sektörü ve ilgili olduğu diğer sektörler ile iletişimini sağlamak, öğrencilerin kariyer olanaklarını ve fırsatlarını yakından tanımalarını sağlamak, sektörün beklentilerine karşılık kendi bilgi, beceri ve deneyimlerini tartışmalarını sağlamaya çalışmak olarak belirlenen etkinlik iki gün sürecek. Denizcilik sektörünün önde gelen şirketler gelecek senelerdeki çalışanlarıyla bir araya gelecek ve kendi çalışma ve insan kaynakları politikalarını öğrencilerle paylaşacak. “Denizcilik Kariyer Günleri 11” de yine birçok firma stand açarak şirketlerini ve insan kaynakları politikalarını tanıtacak.

Etkinliğe Türkiye’deki tüm denizcilik eğitimi veren okullar davet ediliyor. Ayrıca sadece denizcilik ile sınırlı kalmayan etkinlikte ulaştırma ve lojistik eğitimi veren okullarda davet edilmektedir. İstanbul Üniversitesi Denizcilik Kulübü, katılımın çok yüksek olması beklenen bu etkinliğini her sene tekrarlayacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim