• BIST 9079.97
  • Altın 2306.479
  • Dolar 32.3199
  • Euro 35.0359
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Denizcilik sektörü Europort'ta buluşuyor

Denizcilik sektörü Europort'ta buluşuyor
11. Denizcilik Fuarı Exposhipping Europort İstanbul, 23 - 26 Mart 2011 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezinde denizcilik sektörünü bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Denizcilik sektörü Exposhipping Europort'ta buluşacak

11. Denizcilik Fuarı Exposhipping Europort İstanbul, 23 - 26 Mart 2011 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezinde denizcilik sektörünü bir araya getirmeye hazırlanıyor.

IMEAK Deniz Ticaret Odası, NTSR Fuarcılık ve
AHOY Rotterdam İşbirliği

Exposhipping Europort İstanbul 2011, IMEAK Deniz Ticaret Odası'nın liderliğinde, NTSR Fuar şirketinin profesyonel fuarcılık anlayışı ve Ahoy Rotterdam 'ın uluslararası denizcilik sektörünü bir araya getiren "Europort Maritime" daki üstün performansını İstanbul'a yansıtması ile tam bir güç birliğine dönüşüyor.

Destekleyen Uluslararası Kurumlar

Ülkemizde IMEAK Deniz Ticaret Odası'nın desteği ile düzenlenen Exposhipping Europort İstanbul 2011, dünya genelinde söz sahibi kurumların desteği ile uluslararası yapısını oluşturmaya devam ediyor.

Europort İstanbul 2011 ve Mare Forum Konferansı Güçlerini Birleştiriyor

Europort İstanbul, 22 Mart 2011 tarihinde kapılarını Mare Forum 2011 için açacak. 23- 26 Mart 2011 tarihlerinde ise Europort İstanbul Fuar'ı ziyaret edilebilecek. Mare Forum 2011'de Türkiye'nin önde gelen gemi sahipleri, tersaneler, üreticiler, innovatörler, gemi kiralama şirketleri, siyasiler, düzenleyici kurumlar, aracı şirketler ve gazeteciler dünyanın dört bir tarafından gelen meslektaşlarıyla bir araya gelerek ortak sorunlarını görüşüp tartışacaklar.

Mare Forum Genel Müdürü Jannis Kostoulas, "Europort İstanbul ile birlikte çalışmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek, Europort İstanbul uluslararası gemi inşa sektöründe yerleşik bir marka. Güçlerimizi birleştirerek konferansa ve fuara katılanların sektörü ilgilendiren önemli konularda fikir alışverişinde bulunmalarına olanak sağlıyoruz" dedi.

Exposhipping Europort İstanbul 2011 Fuarı'na
KOSGEB Desteği

Küçük ve orta ölçekli işletmelerin ve girişimcilerin yenilikçi ürün ve hizmetlerini uluslararası pazarda rekabet edebilen markalara dönüştürmeleri için güçlü bir destekçi olan KOSGEB, Exposhipping Europort İstanbul katılımcılarına, yurtiçi sanayi ihtisas fuarı kapsamındaki desteğini vereceğini duyurdu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim