• BIST 9548.09
  • Altın 2490.038
  • Dolar 32.5015
  • Euro 34.5457
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C

Denizcilik sektörü İMEAK DTO ve Türk Armatörler Birliği'nin iftarında buluştu

Denizcilik sektörü İMEAK DTO ve Türk Armatörler Birliği'nin iftarında buluştu
Denizcilik sektörü IMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) ve Türk Armatörler Birliği ile Armatörler Kooperatifi'nin ortak organize ettiği iftar organizasyonunda bir araya geldi.

IMEAK Deniz Ticaret Odası ve Türk Armatörler Birliği ile Armatörler Kooperatifi tarafından düzenlenen iftar yemeği Kadıköy Çiftehavuzlarda bulunan Büyük Kulüp'de gerçekleştirildi.

1 Temmuz Kabotaj Bayramı’nın akşamında düzenlenen iftara Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Özkan Poyraz, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı eski Müsteşarı Suat Hayri Aka, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz ve İçsular Düzenleme eski Genel Müdürü Cemalettin Şevli, IMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, TOBB Denizcilik Meclisi Başkanı Erol Yücel, IMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, Türk Armatörler Birliği Başkanı Ahmet Bedri İnce, Denizcilik Federasyonu Başkanı Erkan Dereli, KOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Çakır, GESAD Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Gökalp, GEMİMO Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Aşkın, Deniz Haber Ajansı Genel Yayın Koordinatörü Tarkan Biricik, sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda sektör temsilcisi katılım sağladı.

Denizcilik sektörünün tüm paydaşlarının bir araya geldiği iftarda konuşan IMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, yakın zamanda hayatını kaybeden Şadan Kalkavan’ı rahmetle andı. Hayatını kaybeden 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’ide unutmayan Kaptanoğlu, “ 2 tane büyük acı yaşadık. birincisi Şadan Ağabey'i kaybettik. İkincisi her zaman bizimle olan 9. Cumhurbaşkanı Sayın Süleyman Demirel’i kaybettik. Bu iki acı bizler için çok büyük bir kayıptı. Bu kayıpların acısını hâlâ yüreğimizde yaşıyoruz” dedi.

İftara ilgi gösteren herkese teşekkür eden Cengiz Kaptanoğlu sözü Türk Armatörler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bedri İnce’ye bıraktı.

Kürsüye gelen Bedri İnce de yakın zamanda hayatını kaybeden ve Türk Armatörler Birliği eski Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Kalkavan’ı rahmet ve minnetle andı. Türk Armatörler Birliği başkanlığına kendisini layık gören Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Ahmet Bedri İnce, “Türk Armatörler Birliği olarak eski örf ve adetlerimizi aynı şekilde tekrar devam ettirmeyi umut ediyoruz. Bu birlik ve beraberlik içinde başarılı işler yapacağımıza ve Sektörümüzü öne çıkaracağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim