• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Denizcilikte beklenen atamalar yapıldı

Denizcilikte beklenen atamalar yapıldı
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nda özellikle denizcilik sektörünü ilgilendiren ve uzun süredir beklenen atamaların bugün öğleden sonra açıklanacağı öğrenildi.

DENİZCİLİKTE BEKLENEN ATAMALAR YAPILDI

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nda özellikle denizcilik sektörünü ilgilendiren ve uzun süredir beklenen atamaların bugün öğleden sonra açıklanacağı öğrenildi.

Deniz Haber Ajansı’nın ulaştığı bilgilere göre; Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nda, Mehdi Gönülalçak'tan boşalan Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü'ne Kaptan Dr. Barış Tozar, Yaşar Duran Aytaş'tan boşalan Tersaneler ve Kıyı Yapılar Genel Müdürlüğü’ne eski Denizcilik Müsteşarlığı İzmir Bölge Müdürü Hızır Reis Deniz, Kaptan Özkan Poyraz'dan boşalan Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdürlüğü’ne ise eski Denizcilik Müsteşarlığı İstanbul Bölge Müdürü Cemalettin Şevli'nin atandığı öğrenildi.

Yapılacak atamaların Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından onaylandığı ve öğleden sonra kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi.

DİĞER ATAMALAR MERAKLA BEKLENİYOR

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın kurulması ile yeni yapılandırılan bakanlık genel müdürlüklerine ise atamaların hafta sonuna kadar yapılacağı kaydedildi.

Denizcilik sektörünü yakından ilgilendiren, Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürlüğü, Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü (eski DLH) ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Araştırmaları Merkezi Başkanlığı'na yapılacak atamalar ise camiada merakla bekleniyor.

Haber: Tarkan BİRİCİK - Deniz Haber Ajansı

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim