• BIST 9463.49
  • Altın 2503.831
  • Dolar 32.5998
  • Euro 34.8195
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Denizli-İstanbul uçak seferlerini arttırıyor

Denizli-İstanbul uçak seferlerini arttırıyor
Denizli İstanbul uçak seferlerinin artırılması için hava yolu şirketleri ile görüşen Denizli Valiliği ile Denizli Platformu üyeleri, Borajet ile anlaştı.

 

Hava ulaşımı konusunda büyük sıkıntılar yaşayan ve yüksek fiyatlarla diğer illere uçan Denizlililer, Borajet’le yapılan anlaşma ile bundan sonra İstanbul’a 79 TL’ye uçacak. Denizli Valiliği, Denizli Platformu ile Borajet arasında yapılan anlaşmanın ardından Denizli’den İstanbul’a 23 Ocak’tan itibaren uçuşlar başlayacak.
 
Borajet’in Denizli uçuşlarıyla ilgili valilik binasında düzenlenen toplantıya, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Musa Çelikkol, İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert ve Borajet Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Peker katıldı.
 
Borajet olarak 2,5 yıldır bölgesel havacılık konusunda yatırım yaptıklarını belirten Borajet Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Peker, “Borajet olarak bölgesel havacılık konularına önem veriyoruz. Bunun içinde Denizlili yetkililer ile bir araya geldik ve Denizli’de uçuşlarımıza başlama kararını aldık. 23 Ocak tarihinden itibaren gidiş dönüş olmak üzere iki seferle hizmet vermeye başlayacağız. Modern ve teknik donanımı ile 68 kişilik uçaklarımız, 79 TL’den başlayacak olan fiyatla Denizli halkını İstanbul’a götürecek” dedi.
 
Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte uçuş konusunda önemli sıkıntılar yaşandığını belirten Denizli Valisi Abdülkadir Demir ise, şöyle konuştu: “Denizli’nin en büyük sıkıntılarından biri yüksek fiyatlarla İstanbul’a ulaşmak konusuydu. Bu konuda ne yapabiliriz görüştük ve bir çalışma yaptık. Borajet üst düzey yöneticileri ile yaptığımız görüşme neticesinde Denizli seferlerinin başlamasını istedik ve kentimizin potansiyelini anlattık. Firmanın yetkilileriyle de bunu değerlendirdik ve Denizli uçuşları yapmaya karar verdi. Haftanın 5 günü olacak olan uçuşların fiyatının alt limiti 79 TL, üst limiti 99 TL olacak. Burada yaptığımız protokol ile ileride doluluk oranlarında yaşanacak sıkıntılar Denizli Platformu tarafından karşılanacak.” 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim