• BIST 9764.17
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C

Denizli'de minibüs hatlarına düzenleme

Denizli'de minibüs hatlarına düzenleme
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Trafik Komisyonu’nun kararıyla Fakülte-Çamlık ve Gökpınar minibüs hatlarının güzergahlarının değiştirildiği bildirildi.

Ayrıca, Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nin minibüslere kapatılması ile ilgili olarak esnafın “Tebligatları yeni aldık” şeklindeki tepkilerine de yanıt verildi. Açıklamada, “Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne 07.03.2014 tarihinde Denizli İdari Mahkemesi tarafından tebliğ edilen güzergah düzenlemeleri ile ilgili karar doğrultusunda Denizli Belediyesi Trafik Komiasyonu 27.03.2014 tarih 23 no.lu kararı ile hatları yeniden düzenlemiş ve 04.04.2014 tarihinde mevcut durak çalışanarına ve ilgili şoförler ve esnaf odasına tebliğ edilmiştir” denildi.

Yeni güzergahlar

Büyükşehir Belediyesi’nin açıklamasında Gökpınar ve Fakülte-Çamlık minibüslerinin bundan böyle izleyecekleri güzergahlar da kamuoyuna duyuruldu.

Gökpınar hattı

Gökpınar’dan hareket ederek Yeniyol üzeri Bağbaşı Yolu, Süleyman Demirel Caddesi’nden Pamukkale Üniversitesi Kalp Merkezi’ne doğru olan güzergahta yapılan değişiklikle minibüslerin anayol üzerinden güzergahları Kervansaray Mahallesi, Barbaros Bulvarı ve eski Acıpayam Bulvarı olarak düzenlendi.

Fakülte-Çamlık hattı

Fakülte minibüsleri ise Doğan Demircioğlu Caddesi ile Kıbrıs Şehitleri Emek Caddesi Kavşağı’nda düzenleme yapılarak Doğan Demircioğlu Caddesi Demokrasi Meydanı’ndan, Çamlık Bulvarı Emek Caddesi’nden Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ne inerek Çaybaşı ile Lise Caddesi Kavşağı’na gelecekler ve buradan mevcut güzergahlarına devam edecekler.

Belediyenin açıklamasında yeni uygulamanın söz konusu duraklara yaklaşık 3 ay öncesinde haber verildiği belirtilerek, “Uygulamanın amacı; şehir içi trafiği daha düzenli bir hale getirmektir” denildi.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim