• BIST 9467.22
  • Altın 2493.938
  • Dolar 32.5949
  • Euro 34.7884
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

DEÜ'lü yelkencilerin hedefi Arkas ödülü

DEÜ'lü yelkencilerin hedefi Arkas ödülü
DEÜ Yelken Topluluğu, denizlerdeki iddiasını 2012 Arkas Bayk Cup Yat Yarışları için de sürdürüyor. Başarılı ekibin başındaki isim Prof. Dr. Alp Timur, "Bu spor dalında birinciliği bırakmayacağız" diyor

 

Dokuz Eylül Üniversitesi Yelken Topluluğu, denizlerdeki iddiasını 2012 Arkas Bayk Cup Yat Yarışları için de sürdürüyor. Başarılı ekibin başındaki isim Prof. Dr. Alp Timur, "Bu spor dalında birinciliği bırakmayacağız" diyor.

Dokuz Eylül Üniversitesi Yelken Topluluğu, katıldığı yarışmalarda başarılarına her geçen gün bir yenisini eklemeye devam ediyor. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alp Timur'un skipperlığında yat ekibi, kalkış teknesiyle katıldığı Bodrum'da düzenlenecek 2012 Arkas Bayk Cup Yat yarışlarında iddialı olduklarını bir kez daha vurguladı.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Daha önceki yarışlarda kazanmış oldukları başarılara bir yenisini daha eklemek istediklerini söyleyen Prof. Dr. Alp Timur, Cihat Kalkış, Onur Karasu (Spor Bilimleri Teknolojisi yüksek lisans öğrencisi, DEÜ Yelken Topluluğu Başkanı), Selin Özçelik (DEÜ Makine Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi), Damla Mersin (Güzel Sanatlar Fakültesi yüksek lisans öğrencisi) ve Gülşah Kurt'tan (Makine Mühendisliği mezunu) oluşan ekibiyle gerekli hazırlıkları tamamladıklarını geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da 2012 Arkas Bayk Cup Yat Yarışlarında IRC4 yarış sınıfında yine birinci olacaklarına inandığını ifade etti.

Prof. Dr. Timur, 2012 yılında yarışlara katılmaya başlayan Dokuz Eylül Üniversitesi yat yarış ekibinin Ege Açık Deniz Yat Kulübü tarafından düzenlenen tüm yarışlardan zaferle ayrıldığını hatırlattı. Prof. Dr. Timur "Öğrencilerimize deniz ve spor sevgisi aşılamak amacıyla verdiğimiz mücadelenin sonucunda elde ettiğimiz başarılara devam edeceğiz. Dokuz Eylül Üniversitesi olarak bu spor dalında birinciliği bırakmayacağız" dedi.

Bir talihli de otomobil kazanacak

Uluslararası taşımacılık ve denizcilik sektörünün öncü kuruluşlarından Arkas Holding ve Milta Bodrum Marina tarafından düzenlenen 'Arkas Bayk Cup' Yelken Yarışları, 31 Ağustos'ta start alacak. Arkas Holding ve Milta Bodrum Marina ana sponsorluğunda, 31 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek yarışlara 100yakın teknenin katılması bekleniyor. 30 Ağustos Perşembe günü Milta Bodrum Marina Osmanlı Tersanesi'nde yapılacak açılış kokteylinin ardından, 31 Ağustos'ta "Dostluk" etabı olarak bilinen 17 millik Bodrum- Kos rotasında yarış start alacak. 2 Eylül Pazar günü ise tüm tekneler şamandıra yarışıyla Arkas Bayk Cup mücadelesini tamamlayacak. Kapanış gecelerinin görkemiyle tanınan Arkas Bayk Cup'ın ödül töreni, Milta Bodrum Marina lift alanında gerçekleşecek. Bu yıl ilk defa yapılacak olan sürpriz kampanyayla Arkas Otomotiv, yarışmak için Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü'ne kaydını yaptıran ve yarışan kişiler arasından yapılacak çekilişle bir kişiye Volvo C30 D2 1.6 dizel 2012 model otomobil hediye edecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim