• BIST 9067.58
  • Altın 2324.725
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9574
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Dev adamlara "MAN Fortuna" otobüs

Dev adamlara "MAN Fortuna" otobüs
Galatasaray, Bursaspor ve Trabzonspor gibi Spor Toto Süper Lig’in devlerine otobüs teslim eden MAN, Beko Basketbol Ligi’nin de tercihi oldu.

Dev adamlara ’’MAN Fortuna’’

Galatasaray, Bursaspor ve Trabzonspor gibi Spor Toto Süper Lig’in devlerine otobüs teslim eden MAN, Beko Basketbol Ligi’nin de tercihi oldu. Basketbol liginin yeni ekibi Medical Park Trabzonspor takımına MAN ve Anadolu Ulaşım sponsorluğunda kulüp otobüsü hediye edildi.

Trabzon'da düzenlenen teslimat törenine, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği Başkanı Saner Ayar, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. CEO’su Tuncay Bekiroğlu, Anadolu Ulaşım Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş, Trabzonspor Basketbol Kulübü Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, başantrenör Dragan Sakota ve Medical Park Trabzonspor Takımı oyuncuları katıldı.

Törende konuşan, Anadolu Ulaşım Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş, "Trabzonspor'un futbol takımından sonra basketbol takımına da otobüs vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Trabzonspor Basketbol Takımı'nın bu sezon ilk kez mücadele ettiği Beko Basketbol Ligi'nde başarılı olacağına da yürekten inanıyoruz" dedi.

Teslim töreninde konuşan Başkan Sadri Şener ise, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. CEO’su Tuncay Bekiroğlu’na teşekkür ederek kendisine Trabzonspor forması hediye etti. Bekiroğlu ise yaptığı konuşmada, Trabzon şehrinin hiçbir zaman en iyi ikinciyi kabul etmediğini söyledi. Teslim töreninin ardından kulüp yöneticileri ve sporcular yeni otobüsün önünde katılımcılar ile birlikte fotoğraf çektirdi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim