• BIST 9079.97
  • Altın 2325.64
  • Dolar 32.34
  • Euro 34.8326
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

"Devletimiz bizi sağmal inek gibi görüyor"

"Devletimiz bizi sağmal inek gibi görüyor"
Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul, Devletin sektörü sağmal inek gibi gördüğünü belirterek, "alfabenin tüm harfleri için belge çıkartıyor" dedi.

DOĞU ROMA'NIN BATIŞI MİSALİ, MELEKLERİN CİNSİYETİNİ KONUŞAN TOPLUM GİBİYİZ

Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul, UND Başkanı Ruhi Engin Özmen'in düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

“Biz şu anda Doğu Roma İmparatorluğu batarken, meleklerin cinsiyetini konuşan toplum gibiyiz” diyen Musul şöyle devam etti: “Çok fazla ayrıntıyla uğraşıyoruz. Başkanlık döneminin en önemli misyonu, iki ayrı yapıyı tek yapı haline getirmesidir. Belki, dışardan çok başarılı görünmeyen bir yönetimimiz var ama bunun sebebi, bence yapılanların çok janjanlı sunulmamasından kaynaklanıyor. Ankara’da temsil ve baskı gücünü yitirmiş bir yapıdan saygın, önerileri dinlenen bir yapıya kavuştuk. Sizlerden ricamız da, olayın magazinsel boyutundan çok sağlıklı bir yapı için birleştirmeye katkıda bulunmanızdır. Çetin Ağabey’in tavrını kesinlikle onaylamıyorum. Çok iyi bir entelektüel olmasına karşın, şu anki tutumunun kabul edilir yanı yok. Sektör bölünemez, zaten bölünürse ölür. Ama iyi yerlere ulaştırmak, yabancılarla rekabet edebilmek için stratejiler geliştirmeliyiz. Küçücük bir detay amaç haline geldi.”

DEVLETİMİZ BİZİ SAĞMAL İNEK GİBİ GÖRÜYOR

Musul’un, sadece ve sadece konuşulanları geniş kitlelere aktarma görevini yerine getiren ve yaşamak için birlikte hareket etmeliyken, kendi başına ayakta durmaya çalışan sektör medyasını da uyararak “Siz de bu olaylara çanak tutmayın lütfen! Sektör, zor günler yaşıyor ve yabancıların payı giderek artıyor ve artmaması mümkün değil. Devletimiz bizi sağmal inek gibi görüyor. Bir belgeye niye nakliyeci bedel öder? Bu Türkiye Cumhuriyeti’ne verilen bir belgedir ama belgemizin parasını bize ödetirler. Ulaştırma Bakanlığı alfabenin tüm harfleriyle belge çıkarmış ve senede milyonlarca lira kazanç elde etmektedir. Bunun karşılığında da en ufak bir destek alamayız. Gümrükteki yeknesak olmayan uygulamalar nedeniyle bir TIR’ı küçük bir su şişesiyle gümrüğe götürmek zorunda kalabiliyoruz. Sizlerin bize bu konuda destek olması lazım. Bu yönetimin ya da bundan sonraki yönetimin kalıcı iyileştirmeler yaparak sektörü çok daha iyi bir yere çıkarma gereği vardır. Başkan Ruhi Engin Özmen konusunda doğru seçim yaptığımızı görüyoruz. Büyük bir şirketin ortağı olmasına karşın, o şirketin faaliyet alanıyla birebir meşgul olmamasının getirdiği avantajla ciddi bir şekilde çalışıyor ve hak etmediği değerlendirmelere tabi tutuluyor. UND Deniz, doğru bir girişimdi; sektör, destek vermediği için battı. Ama biz arkadaşların arkasında durduk. Onların kendi şirketlerine gelebilecek darbeleri bertaraf etmek için hiçbir zaman 15 milyon Euro etmeyecek bir hisseyi satarak, derneğin dönmesini sağladık. Biz bu derneği aidat gelirlerinden başka geliri olmayan bir yapıyla devraldık. Gönül ister ki, her hafta medya ile biraraya gelelim. Biz de biliyoruz ki, sizlerle Ankara’ya daha rahat ulaşırız. Sektör basınını ihmal ettiğimiz bir gerçek. Bundan sonraki süreçte belli periyotlarla basınla biraraya geleceğiz.” 

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim