• BIST 9051.7
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Devnak Nakliyat filosunda Volvo egemenliği

Devnak Nakliyat filosunda Volvo egemenliği
Balkanlar ve Avrupa’nın tümüne yayılan hizmet haritası ile uluslararası taşımacılık alanında öncü firmalar arasında yer alan Devnak Nakliyat, filosunu yine Volvo ile genişletiyor.
1989 yılında kurulan Devnak Nakliyat, uluslararası taşımacılık hizmetlerindeki yatırımlarına modern dünyanın öngördüğü yenilikleri takip ederek devam ediyor.
 
Güçlü ve modern donanımlı araç filosunun sunduğu avantajlar ile operasyonlarını yürüten Devnak, Volvo’yu tercih ederek tek seferde 20 adet FH 420 4x2 çekici alımı yapıyor. Böylece Devnak, filosunda Volvo’yu egemen hale getiriyor. 
 
Her zaman gelişen ve değişen dünya gerçeklerine uygun bir şekilde yapılanan Devnak Nakliyat, zamana duyarlılığı, sunduğu güven ve kaliteli hizmeti ile ön plana çıkıyor. Deneyimli ekibi ve çevreye duyarlı yaklaşımı ile çalışmalarını sürdüren Devnak, müşterilerinin zaman ve işletim maliyetleri konusundaki tasarruflarına da özen gösteriyor. Bu anlamda işletim maliyetlerini, Volvo FH’ın sunduğu avantajlar ile azaltıyor. Devnak, neredeyse tamamı Volvo FH olan filosunu, yeni teslim aldığı 20 adet FH çekici ile güçlendiriyor. FH çekicilerin teslimatı için gerçekleştirilen törene katılan Devnak Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tekin, Volvo Kamyon ile iş birliği içerisinde olmaktan çok memnun olduklarını belirtirken Devnak Nakliyat’ın zaman yönetimi ve işletim maliyetlerinde tasarruf konularında titizliğine değindi. Tekin, törendeki açıklamasında;
 
“Yaptıklarımızı hiçbir zaman son adım olarak nitelendirmiyoruz. Ama her adımımızı Volvo ile atmaya devam ediyoruz. Çünkü Volvo FH, işletim maliyetleri açısından bize ve müşterilerimize büyük avantajlar sunuyor. Şirketimiz kurulduğundan bu yana Volvo kullanıyoruz ve filomuzda 85 adet Volvo FH bulunuyor. Hepsinin yakıt tasarrufundan çok memnunuz. Ayrıca FH çekicilerimiz sağlamlığı ve üstün teknolojileri sayesinde düşük bakım maliyetleri sunarak uzun bakım aralıklarına rağmen her zaman ilk günkü verimlilikleri ile operasyonlarımızı destekliyor,” dedi.   
 
Hakkı Işınak: “Devnak Nakliyat’ın filosunda Volvo FH çekiciler tasarruf sağlıyor”
 
Devnak Nakliyat’ın araç teslimat törenine Volvo Kamyon adına ise  Bölge Satış Müdürü Hakkı Işınak katıldı. Işınak, tören sırasında yaptığı açıklamada, uzun yol operasyonları için Volvo FH’ın avantajlarına değinerek, “Devnak Nakliyat, sektörünün öncü firmalarından biri. Volvo FH ise her yönden alanında lider bir çekici. Bu nedenle Devnak hizmetleri ve Volvo FH’ın gücü bir arada en efektif taşımacılık çözümlerini sunuyor. Volvo FH’ın sağladığı yakıt tasarrufu ve düşük bakım maliyetleri de, Devnak Nakliyat ve müşterilerinin kârlılığını arttırıyor. Her yönden güç birliği olarak gördüğümüz bu iş ortaklığımızın geçmişten gelip bugün olduğu gibi gelecekte de uzun yıllar devam edeceğine inanıyoruz,” dedi. 
 
devnak1.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim